1.antstudio (2άτομα)
2.Maverick (2 άτομα)
3.grvitara (2 άτομα)
4.ΖΗΡΕΙΑ ( μονο βολτα )
5.dpol (3 atoma)
6.alex23 (1 άτομο μόνο φαγητό)
7.ΜΩΡΑΙΤΗΣ (3 ατομα)
8.SsimosS (2 άτομα)
9.kfanis (4 άτομα)
10.v@gelis (2 άτομα)
11.taxidriver06 (μονο βολτα)
12. dimitErios (παϊδάκια μαζί με τον ΖΗΡΕΙΑ)
13.mikeGV (μόνο βόλτα)
14.JOHNV6 (4 άτομα)(KON.GV+Ευη full θαλασσινά)
15.JOHN LC (3 ATOMA)
16.georgeh (2 άτομα + μια ξανθιά μαρίδα )
17. f_tasos (1 εως τρια ατομα μονο βολτα και παϊδακια)
18. kaliakouda 2 άτομα
19. artsi (1 άτομο ίσως Razz )
20. char (2 άτομα)
21. Dimis (1 άτομο, 2 μερίδες

)
Με βάση την εμπειρία που αποκόμισα από την διερευνητική, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συμφωνώ με τον Αλέξανδρο, και θέλω να προσθέσω επίσης, πως αν δεν μας εγγυηθεί ο καιρός ότι δεν θα ξανα-βρέξει

, η χωμάτινη διαδρομή των περίπου 16χλμ που αρχικά υπολογίζαμε από την Νεροτριβιά μέχρι το εκκλησάκι της Παναγιάς, έχει δυσκολέψει αρκετά, περισσότερο από όσο κάποιοι θυμούνται από τον περσινό χειμώνα....
Πέρα δηλαδή, από τις όποιες αρκετές λάσπες, υπάρχουν σημεία που μικρά ρυάκια έγιναν χείμαρροι και παρέσυραν τον χωμάτινο δρόμο σε καθιζήσεις και μεγάλες τρύπες (όχι απλά νεροφαγώματα) του εδάφους....
Έτσι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν αρκεί απλά ένα AT ή ακόμα καλύτερα mud ελαστικό αλλά ενεργή συμμετοχή του οδηγού με δόση ρίσκου και ζορίσματος του οχήματος χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει και πιθανές μικροζημιές....
Τι εννοώ ??? Απλά, δεν θέλω να μεταφέρω ή προκαλέσω πανικό στους συμμετέχοντες, απλά θέλω να επιστήσω την προσοχή έτσι ώστε να γίνει προσεκτική επιλογή της τελικής διαδρομής που θα επιλεχθεί να γίνει....
Πέρα λοιπόν από την κλασσική διαδρομή από την Νεροτριβιά μέχρι την Παναγιά υπάρχει και η διαδρομή από το Προκόπι μέχρι την Παναγία (η διαδρομή, δηλαδή, που θα φεύγαμε μετά) επίσης χωμάτινη, φυσικά πιο μικρή χιλιομετρικά αλλά βατή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.....
Όποτε παρακολουθώντας στενά τα του καιρού θα αποφανθούμε ποια τελικά θα κάνουμε και αν θα την ολοκληρώσουμε με δυνατότητα 2 διαφορετικών επιλογών....
Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθουμε επί του θέματος....

Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.