Μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας, έφτασε η ώρα να αποχωριστώ τον 4χ4 πιστό μου σύντροφο, που μου χάρισε ανάμεσα στα άλλα την ευκαιρία να γυρίσω τις ομορφιές της Ελλάδος, αλλά κυρίως να γνωρίσω την υπέροχη αυτή παρέα του vitaraclub , να ταξιδέψουμε μαζί, να γλεντήσουμε, να κάνουμε τις πλάκες μας και να περάσουμε υπέροχα......όπου και εάν πήγαμε. Γνώρισα και έγινα φίλος με υπέροχους ανθρώπους και τις οικογένειές τους και αυτό φυσικά δεν θα χαθεί...θα είμαι πάντα εδώ, και όποτε μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις έστω και σαν συνοδηγός ή και μαζί σας σε λίγο light

καταστάσεις......έτσι λοιπόν στο " σε συνάντησα " ο σύντροφος

- 13 003.jpg (113.32 KiB) 6313 προβολές

- 13 042.jpg (221.68 KiB) 6313 προβολές

- 100_8279-qpr.jpg (141.95 KiB) 6313 προβολές

- 100_8281-qpr.jpg (150.09 KiB) 6313 προβολές
Δεν θα είμαι εγώ.......
Ο αντικαταστάτης, επιλέχτηκε ένα πρωί, ήταν ίσως κεραυνοβόλος έρωτας, πήγα για σέρβις και στην διάρκεια της αναμονής γνωριστήκαμε

και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Αργύρη κατά φόρουμ grvitara

για την βοήθεια και την διαδικασία ανταλλαγής, και τα κριτήρια ήταν οι χώροι, οι άνεση, οι 4 πόρτες γιατί είχα βαρεθεί την γκρίνια του μπες βγές τώρα που μεγαλώσαμε και ηλικιακά, και το ότι είναι αυτόματο, επειδή πλέον έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με το αριστερό γόνατο και ο συμπλέκτης ήταν μαρτύριο.......
Kostasgal θα τα λέμε πιό συχνά

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ