stathis26 έγραψε:Δεν υπαρχει καποιο μυστικο αυτο που δεν καταλαβενω ομως γιατι οσοι το εφτιαξαν ετρεξαν να φτιαξουν κυκλαματα δικα τους κανα φανε μερονυχτα μπαινει η πλακετα 4wd απο δυλιτρο και συνεργαζεται αψογα με την ecu του 1600 απλα πρεπει να προσθεσω οτι ειμαι ηλεκτρολογος αυτοκινητων εχω συνεργειο..
Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον το ότι χρησιμοποίησες την μαμά πλακέτα από το δίλιτρο και γλύτωσες χρόνο και χρήματα!!!!!!
Αν και τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί από παλιά με την όλη διαδικασία................
kostas fk έγραψε:Εχω νεότερα απο την προσπάθεια που εκανα να προσαρμώσω την μαμα πλακέτα 4Hcontrol με μαμα δικόπτη και τρανφερ απο 2,0. Λοιπόν ατύχησα λόγο του οτι η πλακέτα για α δουλέψει πρέπει να συνδεθεί και με αλλα συστήματα ελέγχου , όπως ecm, bcm, dlc, κλπ. Δηλαδή μάλον είναι αδύνατον γιατί δέν νομίζω στο 1,6 να υπάρχει προγραματισμός για 4WD και θά μπλέξω πιθανόν σε προβλήματα. Ετσι η μόνη λύση ειναι κατασκευή ανεξάρτητης πλακέτας .Υπάρχει προεργασία που εχουν κάνει τα παιδιά στο forum (apollo) . Αν υπάρχει κάτι νεότερο με την πλακέτα ελπιζω να μπορέσω να προσαρμώσω το διακόπτη της μαμάς.

Αυτό δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβρη του ΄11, οι προσπάθειες είχαν ξεκινήσει νωρίτερα!!!!!!
Αν έχεις νεώτερα και όλα πήγαν καλά ενημέρωσέ μας. Υπάρχουν αρκετοί αρκετοί φίλοι εδώ πού ενδιαφέρονται!!!!!!!