Βόλτες και εκδρομές είτε με φίλους είτε με την οικογένειά μου στη φύση,με χιόνια,βροχές,ήλιο,χώμα, σε μέρη εξαιρετικά, το αμάξι με πήγε παντού απροβλημάτιστα.Βέβαια και εγώ του φέρθηκα σαν κύριος και ποτέ δε του στέρησα το οτιδήποτε μιάς και ήταν μιά σχέση ανταποδοτικού χαρακτήρα!
Δυστυχώς όμως όλα τα καλά αργά ή γρήγορα για διάφορους γ@μημέν@@ς λόγους παίρνουν τέλος.

Στη ζωή μαθαίνουμε να βάζουμε προτεραιότητες και για αυτό το λόγο δυστυχώς αποχαιρέτησα σήμερα το πρωί το αγαπημένο μου NGV, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια του νέου του ιδιοκτήτη που θέλω να πιστεύω ότι θα το καταευχαριστηθεί.

Βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση άλλου αυτοκινήτου,ψάχνω κάτι σε 1.6 GV ή jimny.Αν έχετε κάτι στα υπόψιν το οποίο να είναι προσεγμένο στείλτε κανα π.μ.

Εννοείται ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι καθημερινά στο κλάμπ(αν μου επιτρέπεται βέβαια) και ευελπιστώ να είμαι γρήγορα ξανά vitaroκάτοχος

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους από εδώ που στη πάροδο του χρόνου είτε γίναμε φίλοι είτε γνωστοί για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισα από αυτούς