GEORGE PALTOGLOU έγραψε:Στις περισσότερες (μη πώ όλες) χώρες τις Ευρώπης το Ηλ.Τσιγάρο επιτρέπεται παντού ,και μάλιστα γίνονται και καμπάνιες
για τις μη βλαβερες του ιδιότητες.
Μόνο οι δικοί μας έξυπνοι πολιτικοί βάλθηκαν το υπερφορολογίσουν και να το απαγορεύσουν
Γιατί άραγε

Γιωργο με συγχωρεις αλλα στις περισσοτερες ευρωπαϊκες χωρες που εχω ταξιδεψει δεν ειδα πουθενα να επιτρεπεται το ηλεκτρονικο τσιγαρο, αντιθετως απαγορευεται δια ροπαλου το καπνισμα-ατμισμα σε οποιονδηποτε κλειστο χωρο, σε αρκετες περιπτωσεις και στο σπιτι σου αν το ενοικιαζεις
Αν και φανατικος καπνιστης συμφωνω απολυτα με την απαγορευση, εχω συνηθισει για πανω απο 20 χρόνια να βγαινω εξω να καπνιζω ειτε απο σπιτι μου ειτε απο το γραφειο και σας πληροφορω μου κανει πολυ καλο
Ειναι απαραδεκτο το φαινομενο στην Ελλαδα, σε ολες σχεδον τις δημοσιες υπηρεσιες καπνιζουν μεσα.
Ειναι δε τουλαχιστον αποκρουστικο να τρως σε ενα κλειστο χωρο και διπλα σου να καπνιζουν
Εξω να ειναι ελευθερο, εχουμε 300 ημερες ηλιο και θερμοκρασια πανω απο 15 βαθμους, να βγαινουμε εξω να καπνιζουμε, τι χρωστανε οι αλλοι.
Καποτε δουλευα σε μια εταιρία και στον οροφο ημασταν περι τα 30 ατομα, οι περισσοτεροι καπνιζαμε, η δε μη καπνιστες τραβαγανε τα πανδεινα, οταν ησουν μεσα απο το πρωι δεν καταλαβαινες την διαφορα, εγω που εκανα εξωτερικα ραντεβου και γυριζα γραφειο στης 12:00 η στης 13:00 εμπαινα σε ενα χωρο που δεν ειχε διαφορα απο τον "τεκε του Σαλωνά", στην πρωτη ερευνα ικανοποιησης εργαζομενων που εγινε αναδειχθηκε το πρωτο θεμα η απαγορευση του κανπισματος με 80%, αντιλαμβανεστε οτι ψηφισαν σχεδον ολοι οι καπνιστες

Καθολικη απαγορευση απο παντου

μπας και γλιτωσει και κανενα απο τα παιδια μας