TAKIS L. έγραψε:Τα ποσοστά είναι 47% εμπρός και 53% πίσω.
Όσο για το ΚΤΕΟ, ρίχνουν τους εμπρός τροχούς σε κυλίνδρους που γυρίζουν και πατούν φρένο παίρνοντας μέτρηση για τον κάθε τροχό. Αντίστοιχα το ίδιο και για τους πίσω.
Ίδια διαδικασία και για το χειρόφρενο.
Και οι άλλοι 2 τροχοί;;; Αλλά μάλλον η απάντησή μου βρίσκεται στο παρακάτω σχόλιο του eibpartner.
eibpartner έγραψε:Μην αγχωνεσαι για το ΚΤΕΟ, τα περισσότερα είναι εφοδιασμένα με κυλίνδρους που όταν διευκρινιστεί ότι είναι μόνιμα 4κινητο τους βάζουν σε άλλο πρόγραμμα και γυρίζουν αντίστροφα μεταξύ τους. Έτσι κάνει διαφορισμο το κάθε διαφορικό και δεν έχεις θέμα. Βασικό είναι να το διευκρινήσεις όταν πάρεις για το ραντεβού και όταν το δώσεις στον ελεγκτή να το περάσει.
kaliakouda έγραψε:Όταν μιλάμε για τετρακίνηση θα πρέπει να καταλάβεις ότι ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ στο αμάξι σου, κάτι που ισχύει για 3πορτο και 5πορτο
Άρα μην μπερδεύεις το κουμπί με την 4κίνηση, αυτό κάνει άλλες δουλειές
Αυτό είναι απόλυτα λογικό, εννοώντας επιλογέα εννοώ αυτό που ανέφερε και εξήγησε ο συνάδελφος DENNISLA στην αρχή. Εγώ στο 3θυρο δεν τον έχω!!! Το κουμπί μπορεί να μην έχει την επιλογή για να έχεις κίνηση σε 2 τροχούς όπως τα παλαιότερα μοντέλα, αλλά έχει την επιλογή "Ν".
Antonioz έγραψε:Αν κατάλαβα καλά Γιώργο, ο φίλος λέει οτι δεν έχει επιλογέα τετρακίνησης για να το βάλει στο Ν.
Σωστά!! Αυτό εννοούσα!!! Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά!!!
kaliakouda έγραψε:Antonioz έγραψε:Χλωμό το κόβω το 43-57 λόγω ελεύθερου κεντρικού διαφορικού, που σημαίνει οτι μπορεί να είναι από 50-50 έως 0-100(ή 100-0)
Υπάρχει και βίντεο (δικό μου) για το 0-100.
Αντώνη είμαι πολύ σίγουρος για το 47-53 αφού το γράφει ακόμη και στο προσπέκτους, όμως για να μην ψάχνω σου βάζω μια φωτογραφία πρόχειρη που βρήκα και είναι από περιοδικό, με 2πλό κλικ διαβάζεται άνετα
Στα μοντέλα με το ESP και TCS έχει διαφορά το ποσοστό μεταφοράς στους άξονες;;;