Ας πούμε ότι μαζεύουμε χρημ. ποσό για ένα "Χ" ίδρυμα. Σε ποιούς καφέδες θα μαζευτεί; Της Αθήνας; Από 20-30 άτομα; Είπαμε είμαστε Πανελλήνιο club/forum (όπως θέλετε πέστε το)!! Ας πούμε λοιπόν ότι ορίζουμε έναν να μαζέψει μέσω λογ/σμού (όπως π.χ. πρόσφατα με την ομαδική για τα ρούχα). Θέλετε να μου πείτε ότι δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ καλοθελητής που θα μας κάνει να θυμηθούμε καλές ;;
Ας πούμε ότι θα μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης τώρα. ΠΟΥ θα τα μαζέψουμε; ΠΩΣ θα τα στείλει ;
Πιστέψτε με, το θέμα έχει απασχολήσει την ΟΔΣ από το 2010 (πριν τις παλιές καλές εποχές! ) και δεν υπάρχει εύκολη φόρμουλα που να εφαρμοστεί με βάση τον πανελλήνιο χαρακτήρα του club για μια τέτοια δράση!! Όμως οι εποχές έχουν αλλάξει, το club έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με ακόμα πιο ενεργά μέλη, και οι ιδέες μπορεί να είναι πιο εξελιγμένες....
Όπως είπε κι ο kaliakouda πιο πριν η περσινή κίνηση ήταν μια "τοπική" εντελώς κίνηση και αφορούσε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στα Γενέθλια του club στη Freeland. Φαντάζομαι ότι δε μιλάτε για "τοπική" δράση, γιατί τέτοιες είναι εύκολο να στηθούν.
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
χωρις δευτερη κουβεντα ειμαστε μεσα!!εχουμε μαζεψει εδω και καιρο ρουχα και παιχνιδια αλλα δεν εμπιστευομαι κανεναν παρα μονο αν δω με τα ματια μου που θα πανε και σε ποιους!!αρα παιδια εχουμε την βουληση ολοι μας για κατι καλο και προχωραμε!!
Δε βλέπω κάποια άλλη φόρμουλα από το μάζεμα χρημάτων Θέλω να πιστέυω ότι δε θα υπάρξουν θέματα όπως τις παλιές καλές εποχές. Δημιουργούμε μια λίστα με τα Χ ή Ψ ιδρύματα (ειδικά σχολεία κτλ) ψηφίζουμε , επιλέγουμε , μαζεύουμε τα χρήματα και τα παραδίδουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι για ένα τόσο λεπτό θέμα δε θα υπάρξουν παρατράγουδα.
The Best Way To Predict The Future Is To Create It !!!