Γεια σας και απο μενα. Μιας και ετοιμαζομαι να προβω στην αγορα ενος παλιου μεν αλλα σε πολυ καλη κατασταση δε (απ οτι φαινεται) Vitara 1,6 JLX Auto και εχω καποιες αποριες , θεωρησα οτι δεν υπαρχει καλυτερο μερος να τις λυσω απο το forum. To συμπαθεστατο κατσικακι εχει πρωτη αδεια το 95 (δεν ειμαι ακομη γνωστης για να καταλαβω αν ειναι οντως τοτε το μοντελο) , εχειπανω του 245κ χλμ και ειναι σε αψογη κατασταση (εμφανισιακα και ακουστικα) με ολα τα της μαμας suzuki καλουδια (εργοστασιακο χρωμα , σαλονι αψογο , ελαφριες γρατζουνιες , over drive στο σασμαν και φυσικα με το POWER κουμπακι στο ταμπλο). Τα serviceσακια του ολα στη suzuki και ολα στην ωρα τους.
Ο κυριος σκοπος της ερωτησης μου ειναι ο εξης : Γιατι καποιοι φιλοι που με πριζουν μου λενε ''Μακρια απο αυτοματο , βγαζει προβληματα , ειναι πανακριβη η αντικατασταση του και αν το βρεις βεβαια ,πολλα τα χλμ'' και αλλα τετοια. Επειδη δεν εχω ξαναοδηγησει αυτοματο αλλα φανταζομαι τις διαφορες και οσες δεν τις φανταζομουν βρηκα απαντησεις σε σχετικα σας post , δεν καταφερα να βρω κριτικες για παλαιοτερα μοντελα οπως αυτο που ετοιμαζομαι να αποκτησω. Πειτε καμια γνωμη γιατι δεν ειναι εποχες ουτε για ασκοπα εξοδα , ουτε για παραπανω μπελαδες.
Δεν ξερω αν εχει σημασια στη κουβεντα αλλα το αυτοκινητο θα χρησιμοποιειται 95% σε καθημερινη βαση , για μικρες διαδρομες και ασφαλτο (10 χλμ ημερησιως) και που και που καμια βολτιτσα στα κρητικα ορη και με τη βαρκουλα παρεα σε καμια παραλια. Σκοπος της επιλογης μου ? Ανεκαθεν μου αρεσαν τα τζιποειδη και ειδικα το συγκεκριμενο 5θυρο Vitara.