Χθες τα φόρεσα.
Εχω κανει σε δυο μερες μονο 100-120 km, αλλα πολυ σημαντικα χιλιομετρα.
Τα πιο πολλα σε ακραιες συνθηκες......Ασφαλτος-Νερα-Χωμα-Χιονι-λασπη-ΠΑΓΟΣ
Nορμαλ διαδρομες σε ασφαλτο εχω κανει μονο 30-35 Km.
Μεταφερω και εδω τις πρωτες εντυπωσεις...
.."-Εχω λιγο χαμηλοτερο θορυβο στη καμπινα απο οτι με τα "γερασμενα" g012.που ειχα !!!!!!!

-Απο θεμα οικονομιας (2.6 bar πιεση -38psi) ειμαι περιπου στα ιδια με τα 17αρια G012 , ομως εδω θελω να τα τσεκαρω καλυτερα........Μπορει να εχω και ακομη καλυτερες επιδοσεις.....Κραταω μια επιφυλαξη.....Θα σας πω τις επομενες ημερες, γιατι τωρα λογο καιρου το βγαζω πολυ off road ,αφηνω αρκετα την μηχανη στο ρελαντί κ.λ.π, κ.λ.π. και δεν εχω σωστο μετρο συγκρισης.....
-Κρατηματα εχουν πολυ καλα ......
-Ακομα πιο ευχαριστη οδηγηση στο χωμα λογω περισσοτερου λαστιχου....."
Σημερα ημουν ο μονος (ή σχεδον μονος) που κυκλοφορουσα στα ορεινα του νησιου , μιας και δεν υπαρχει σοβαρη μεριμνα σε αυτο το μερος για ακραια καιρικα φαινομενα....Υστερα απο μεγαλη χιονοπτωση εχει πιασει ΠΑΓΟΣ.......Περνουσα απο τα χωρια και με κοιτουσαν σαν εξωγιηνο..!!!!Τα παιδια εκαναν πατιναζ στους παγωμένους δρομους.......Το Vitara δεν "μασαγε"....κατεβηκα και εγω στην ασφαλτο για να εχω καλυτερη αποψη για το οδόστρωμα.....ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ.....Τα λαστιχα ΑΨΟΓΑ !!!!!
Παγωμένες ανηφοριες - κατηφοριες ..χιονια ...λασπη...παγος..!!!!
Εαν παρατηρησεται τα ιχνη στο δρομο θα δειτε οτι ειναι μονο αυτα.....δεν κυκλοφορουσε τιποτα αλλο!!!