Παιδιά δεν ξέρω καλά κανέναν, από κανένα forum. (Εννοώ δεν είμαι φίλος από παλιά) και για αυτό δεν μπορώ, εγώ προσωπικά, να κατηγορήσω ή να υποστηρίξω κανέναν.
Εδώ και ενα χρονικό διάστημα, βλέπω λίγα ευτυχώς άτομα από 2 forum να κονταροχτυπιούνται. Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν με αυτό... υστεροφημία? χρήμα? εγωϊσμό? γκόμενες? σπίτια? αυτοκίνητα? δόξα?
Παρακαλώ και τα 2 forum να σταματήσουν να σκοτώνονται γιατί το αυτοκίνητο είναι ένα: το VITARA και αυτό δεν αλλάζει.
Μην δίνεται το δικαίωμα στο κόσμο να θεωρήσει ότι το εκάστοτε forum (και στα 2 αναφέρομαι.......) το θεωρείται "μαγαζί" σας και έχετε το δικαίωμα να βρίζετε κάποιον ή κάποιους που ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ... (ή μήπως 5 καφέδες και 10 βόλτες στο βουνό δίνουν το δικαίωμα αυτό?)
Τα forum είναι για να μαζεύουν κόσμο και όχι για να διώχνουν... Είναι ανοιχτά στο κοινό forum... αλλιώς κάντε ενεργοποιήσεις λογαριασμών μόνο σε μέλη της "λέσχης" σας κατόπιν εγγραφής και γνωριμία από κοντά όπως κάνει π.χ. η Αττική Λέσχη... Εχετε λέσχη? όχι... Γιατί λοιπόν συμπεριφέρεστε σαν ιδιοκτήτες?
Το post αυτό θα αναρτηθεί και στα 2 forum