Ας πούμε στο φίλο μου το Nick, που έχει κρυφό καημό μια custom μηχανή!!!!!!
Αφού βέβαια μάθει πρώτα να ......... οδηγάει ποδήλατο, μετά παπί, μετά μικρό εντούρο, και μετά μηχανή (τουλάχιστον 500cc)!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο φίλο μου τον Καλιακούδα, ένα τριήμερο σε τρεις αποθήκες τυριών που βρίσκονται σε τρεις διαφορετικές ραχούλες, για να κάνει και καμιά πορεία να ξεπιαστεί!!!!!
Η κάθε αποθήκη θα είναι αποκλειστικά δική του για 24 ώρες!!!!!!

(τι δ........., πόσο θα φάει;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο φίλο Βαγγέλη(Lemon), που εδώ και χρόνια όλο λάστιχα θέλει να αλλάξει αλλά δεν................
Πάρε μια τετράδα BF στανιάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στον φίλο μου τον Αντώνη, ένα κοπάδι προβατίνες μαζί με τον βοσκό!!!!!!!
Να έχει το φιλαράκι μου φρέσκο και καλό κρέας όποτε του μυρίσει, ο καλοφαγάς!!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------