Γεια σου κι απο εμενα
Παμε τωρα στην ερωτηση σου ,,,,,
Λες ελξη ,,,,,,,,τι ειδους ελξη ομως;;
Αν πχ το θες για να τραβηξεις το σκαφος απο την γλυστρα του καλαμακιου που αναφερθηκε πιο πανω απο τον nick_89 ,που ειναι μια σουπερ γλυστρα για τα Ελληνικα δεδομενα,,τοτε ναι το βγαζει ΑΒΙΑΣΤΑ.,,,μη σου πω και ενα συμβατικο ΑΥΤΟΜΑΤΟ αυτοκινητο το κανει με την ιδια ευκολια,εχω δει να βγαζουν με τογιοτα κορολα 1400 σκαφος 6,90 στον τονο ασχετα αν μυρισε ο δισκος ολη την μαρινα
Αν θες να το βγαλεις ομως απο μια φυσικη γλυστρα ,,τοτε ναι με ζορι θα το βγαλεις υπο προυποθεσεις ,,λαστιχα γλυτσα αμμος βρεγμενη /πατημενη/γενικα τερεν!!
Αν θες να παιρνεις το σκαφος απο την αττικη και να το ριχνεις απο σουνιο μεχρι περαμο ,,οκ ναι μπορει (αν και ισως παρανομος ,θα στο εξηγησω παρακατω)
Αν ομως ζεις Αθηνα και θες να το παρεις να πας το καλοκαιρι Συβοτα,,τοτε οχι,,,
το αμαξι ειναι λιγο ,,πολυ λιγο και σαν κυβικα και σαν δυνατοτητες, για τετοιο ταξιδι οπως επισης εισαι και παρανομος και επικινδυνος!!
Λες το σκαφος εναν τονο,,,τρειλερ με φρενα η χωρις ;;
Το αμαξι στις προδιαγραφες του εχει τις ελκτικες δυνατοτητες με φρενα η χωρις,,καποιος θα μπορεσει να στις δωσει και εκει θα καταλαβεις αν γινεται αυτο που ρωτας!
Το αμαξι που κοιτας ειναι καλο για τετοιες δουλειες ριξε βαλε βγαλε κλπ κλπ σε νορμαλ εως και ζορικες η φυσικες γλυστρες,,,,για μικρα εως μεσαια σκαφακια
ομως ,,,(σου εξηγω το παρανομο τωρα)
αν αυτο που τραβας,ειναι βαρυτερο απο το αμαξι σου ,,,τοτε κατα τον νομο εισαι παρανομος,,και νμζ οτι αυτο που κοιτας παιζει στα ιδια αν οχι και λιγοτερα κιλα!!
Και ειναι λογικο ,,σκεψου καταβαση στροφηλικια με το βιταρα,και απο πισω σου να σε σπρωχνει ,,ενας τονος χωρις φρενα ,,,,,,,,,,,,,,,,ΝΜΖ το καταλαβαινεις το βατερλω που θα γινει
Δεν θα αναψουν μονο τα φρενα ,,θα λαμπαδιασει ολο

και αν δεν λαμπαδιασει τοτε η θα διπλωσει ,η θα σε σπρωχει προς το αγνωστο,και αντε τοτε κρατα το με το βιταρακι ,,,,δεν υπαρχει καμμια περιπτωση!!
Πες μας αν το τρειλερ εχει φρενα ,,ας μας πει και καποιος τις ελκτικες δυνατοτητες του αυτοκινητου με φρενα η χωρις,,και μετα μπορουμε να σε βοηθησουμε !!!
Αν συμβει κατι ,,,,,,
το παραμικρο ,,να πεσει ενας απο πισω σου πχ και να φταει 100%,,,τοτε ολα τα παραπανω ειναι αυτα που θα ελενξουν οι ασφαλιστικες βαρος,αυτοκινητου/ρυμουλκουμενου φρενα η χωρις και τοτε θα γυρισουν μπουμερανκ,,,,δεν πιανω την περιπτωση να φταις
Μην αγριεψεις με αυτα που σου λεω,,,,το ζητουμενο ειναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,μην ακους που σου λενε ,,,ΕΧΕΙ ΑΡΓΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑ ΟΛΑ
Ναι μπορω κι εγω να σου πω οτι εχω τραβηξει το σκαφος μου Apatsi 26 καμπινα , με φιλου lada niva kαι μιλαμε για 2+++ τονους και οχι απλα για πλακα ,,,ουτε κιχ δεν εκανε το νιβα ,,τι μας λεει αυτο οτι μπορει και να το ταξιδεψει με ασφαλεια;;;

οχι βεβαια
Σκοπος ειναι να βοηθηθεις απο αυτο που θες να κανεις και οχι ,,να το αφησεις στην τυχη ,,γιατι οσοι το επαιξαν μαγκες ,,,μετα εκλαιγαν,,,και μαλιστα με μαυρο δακρυ!!

-
-
-
-
υγ .η απορια σου εχει διατυπωθει απο παρα μα παρα πολλους που αποκτησαν παρομοια σκαφη χωρις να ξερουν τα παρελκωμενα που τους ερχονται ,και εχουν χυθει τονοι απο ηλεκτρονικο μελανι για να βρεθει λυση ,και μετα ειδαν οτι πρεπει να παρουν 2 αυτοκινητο ,,που να ειναι λιγα κυβικα γιατι το θελουν μονο για το σκαφος ,να εχει αργα για να το βγαζει απο παντου ,,και γενικα να τα κανει ολα,,,,δυστηχως ομως τετοιο αμαξι δεν υπαρχει,και ως αποτελεσμα να πουλανε το βασικο αμαξι τους για ενα 2λιτρο 4χ4 που να τους κανει ολα τα χατηρια.
Μπηκες στον χορο φιλε ,(οπως κι εγω καποτε)και πρεπει να παιξεις με τους κανονες,,,,,,Φιλικα παντα ,,σε οτι και αν σου εγραψα,και με διαθεση να σε βοηθησω και μονο
Κωστας!!