...και η νυχτερινή ξεκίνησε

- Δρόμο παίρνω....

- ...δρόμο αφήνω

- Ψάχνω από εδώ...

- ...ψάχνω από κει

- Κάπου ξεκίνησε μια ανηφόρα προς εξερεύνηση... μιας και είχα βρεθεί μπροστά, λέω στους υπόλοιπους: "αναμονή να δω αν βγάζει και πως και σας λέω να μπείτε και σεις..."
Αμ έλα όμως που η ανηφόρα αγρίευε και σε συνδυασμό με απανωτές στροφές και σαθρό έδαφος δεν ήταν σοφό να συνεχίσω....

- Προσπάθεια για αναστροφή πάνω σε αριστερή ανηφορική στροφή με κλίση προς τα αριστερά και μπάζωμα εκ των δεξιών με extraδάκι για κερασάκι νεροφάγωμα 40-50cm στα αριστερά της στροφής, αρχικώς ανεπιτυχής λόγω κλίσης και σαθρού εδάφους...
24% κλίση με πετραδάκι λατομείου όπου γλυστρούσαν οι ρόδες, δεν ήταν και ότι καλύτερο....! Με τυχόν μικρή αναπήδηση από την ανάρτηση, το μοιραίο θα ήταν κοντά....
Μετά από έπιλογή άλλης ασφαλέστερης λύσης (γκάζωμα και στρίψιμο του τιμονιού στα δεξιά, ώστε ο κώλος να "σπρωχτεί" από την βαρύτητα προς τα αριστερά), πάνω στη στροφή ευθυγραμμίστηκε το αυτοκίνητο με τον δρόμο πριν την στροφή και κατέβηκα με όπισθεν και οδηγίες του Pete με φακό, οπότε και έφτασα σε ένα προηγούμενο πλάτωμα όπου έκανα εκεί την αναστροφή μου... Το λάθος μου: αφού έβλεπα ότι ανηφορίζει, έπρεπε να έχω στο νου μου στο πλάτωμα να σταματήσω και να ανέβω με τα πόδια για εκτίμηση της κατάστασης...
Περισσότερα στο βίντεο, από το οποίο τραβήχτηκαν και τα screenshots
Γύρισα λοιπόν στα παιδιά και μιας και η ώρα είχε προχωρήσει και δεν είχε εκεί κοντά άλλη διαδρομή, γυρίσαμε κατά στις 10:30 τελικά στην κατασκήνωση, όπου ανάψαμε τη φωτίτσα μας και τα είπαμε/ήπιαμε

- Το πρωί ήπιαμε το καφέ μας και μαζέψαμε τις σκηνές υπό βροχή, για να ξεκινήσουμε την διαδρομή μας προς Λεβίδι

- Περισσότερα από την διαδρομή αυτή σε βίντεο....

- Τι τραβάν κι αυτοί οι φωτογράφοι... Μπι... κανόνισε να δούμε κάποτε αυτά που έβγαλες εεεε????
Ένα όμορφο ΣΚ έφτασε στο τέλος του
Να είναι καλά ΟΛΟΙ όσοι ήρθαν και περάσαμε τέλεια!
Ραντεβού στην επόμενη