Σήμερα πήγα ένα Ford που έχω στον Σφακιανάκη για κάποιο θεματάκι που είχε το πίσω τζάμι του. Επειδή την πρώτη φορά που το πήγα για service το βρήκα με 11 χιλιόμετρα παραπάνω, είπα αυτή την φορά να του τοποθετήσω το Tracker. Φεύγοντας λοιπόν από το service, ρίχνω μια τηλεφωνική εντολή στο Tracker… move! Εντολάρα μιλάμε για να με ειδοποιήσει μόλις το αμάξι κουνηθεί από την θέση του.
Γατάκια!!! Αυτή την φορά σας έχω εδώ, σκέφτηκα ! Είπα λοιπόν να είμαι εκεί κοντά, μιας και η επισκευή ήταν ασήμαντη. Πετάχτηκα στο Πλαίσιο που είναι κοντά να χαζέψω τα μπλιμπλίκια. Δεν περνάει κανένα 20λεπτο, μπιπ μπιπ! Το τηλέφωνο. Τι διάλο λέω! Ακόμα δεν το πήγα το πήραν για βόλτα?. Ενεργοποιώ χάρτες, βρίσκω στίγματα, αμάν!... το αμάξι είχε απομακρυνθεί περίπου τα 200μετρα. Από εκείνη την ώρα.. ξεκίνησε το κυνήγι του Pokemon. Με έστελνε από εδώ, με έστελνε από εκεί, να μην σας τα πολυλογώ, πιάστηκαν τα πόδια μου να το ψάχνω. Τα παίρνω στο κρανίο και πάω στο μάστορα. Το αμάξι πουθενά μέσα στο συνεργείο. Γατάκια τώρα.. την βάψατε. Εμφανώς νευριασμένος ρωτάω τι δουλειά έχει να βρίσκεται το αυτοκίνητό μου στην οδό χψ24ω και δεν είναι εδώ. Ο μάστορας με καθησύχασε και μου είπε ότι είναι στον τρίτο όροφο. Και τι κάνει στον τρίτο όροφο τον ρωτάω!, εκεί είναι το ηλεκτρολογείο μου απαντάει. Θέλετε μήπως να το δείτε? Όοοχι του λέω, σε πιστεύω. Την ξανακάνω στην έξοδο και την στήνω εκεί. Τώρα σκέφτηκα δεν θα μου την ξαναφέρετε, θα κάτσω εδώ να το δω να έρχεται. Μπιπ Μπιπ, το στίγμα ξαναλλάζει, όπα! νάτα! στην τσίτα, άντε πάλι πάνω κάτω να το ψάχνω. Τι διάλο σε περιστέρι το τοποθέτησα?. Αφού ρε παλικάρια ξεποδαριάστηκα και έχω χάσει 2 Kg με το πέρα δώθε, τελικά βλέπω το αυτοκίνητο να κατεβαίνει από τον τρίτο όροφο με τα χιλιόμετρα του να μην έχουν αλλάξει.
Το πώς ένοιωσα… δεν περιγράφεται

. Συμπέρασμα!!! Αν θέλετε να κάνετε δίαιτα πάρτε Tracker
Η επόμενη δοκιμή θα είναι να δω αν επιπλέει στη θάλασσα