Το ρεύμα δεν περνάει μέσα από τον διακόπτη, σίγουρα μεσολαβεί ρελεδάκι. Απο κει κ πέρα τα watt δεν ειναι τόσο πολλά τελικά γιατι (τουλάχιστον σε αυτα που είδα εγω στο ebay) γίνετε αναφορά στο σετ, οτι βλέπουμε δια δύο δηλαδή. Πχ εγω πήρα 160w άρα η κάθε λάμπα ειναι 80w. Της μαμάς οι λάμπες ειναι 60W πολύ μικρή η αύξηση για να αλλάζει διατομή το καλώδιο. Συν τοις άλλης είναι μεγάλη σκάλα και δεν θα είναι συνέχεια αναμμένη για να σου δημιοργήσει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες..
Ο Διονύσης για μένα εκανε την καλύτερη επιλογή για την μεσαία σκάλα, 20w ανα λάμπα, 55w εχει απο την μαμα, αρα μείωσε και την κατανάλωση. Ενδεχομένως να μπορούσε να βάλει και 40w/λάμπα. Αλλα απο την στιγμή που είναι ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα, ακόμη καλύτερα!! και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη
PGP έγραψε:Antonioz έγραψε:το δικο μου λέει εχει turbo fun boost klp, λες να θελει καθάρισμα κάθε τόσο;
Αν εχει fun θα ξεκαρδιστειτε στα γελια!!! χαχαχαχα!!! Για fan ομως πιθανον για να αποβαλει την θερμοκρασια θα πρεπει να γυρναει το ανεμιστηρακι... εκει εχω καποιες αμφιβολιες.
Ντροπή σου να με κοροϊδεύεις!!!
..και γω για το ανεμιστήρι ανησυχώ, τι να κάνουμε δεν ήξερα

..θα προτιμούσα τις κορδέλες που ανεμίζουν