Ας κάνω την αρχή αν και δεν είμαι καλός συγγραφέας
Πρώτο μου μεγάλο ταξίδι για τα δικά μου δεδομένα τότε, δεν είχα κλείσει τα 18 και στην κατοχή μου τότε είχα ένα dt 200 wr.Το ταξίδι ξεκινά κάπως έτσι,
Σεπτεμβριος του 92 ή κοπελιά μου ( μεγαλύτερη μου) φεύγει για σπουδές στα γιαννενα,τοτε κινητό και ίντερνετ γιοκ, μόνο κάνα σταθερό τηλέφωνο υπήρχε και ή τηλεκαρτες τέλειωναν μέχρι να πεις κύμινο .
Περνάνε 3 μήνες και πλησιάζουν γιορτές,ρουσα (ή κοπελιά που λέγαμε) θα κατεβείς ;
Μπααα δύσκολο έχω διάβασμα, οκ θα ανεβω εγώ,ετοιμασου έρχομαι
Παρασκευή θυμάμαι ήταν,παω στο φίλο μου τον τακη του εξηγω τι έχω σκοπό να κάμω και να με καλύψει στους δικούς μου ,
Απάντηση τακη ωρε είσαι μουρλος; Δεν έχεις δίπλωμα ούτε ασφάλεια και με τακούνατα λάστιχα στο δίχρονο θα πας γιαννενα; Δεν πρόκειται να πάς, κάτσε καλά .
Εγώ σαν ξεροκέφαλος πεισματάρης και καυλ......ος καργα που να κάνω πίσω
Πάω σπίτι,μάνα φεύγω πάμε στο βουνό με τον τακη,θα μείνουμε κάνα δυο μέρες πάνω ,οκ;
Ή Μάνα μου εντάξει παιδί μου να προσέχεις,παρε μπουφάν κάνει κρύο .
Το μόνο αξιόλογο που είχα ήταν το κράνος μου,αν και ήταν εντουροκρανο , cordures τότε γιοκ, μπουφάν πουπουλενιο ξέρετε αυτά τα φουσκωτά,παντελονι τζιν με φόρμα απο μέσα και αρβύλα,α και κάνα δυο σακούλες σκουπιδιών για αδιάβροχο
Ξεκιναω μεσημέρι μπαίνω στο παπορο , ή μηχανή ετοιμοπόλεμη με ένα μικρό σακουαγιαζ και ένα μπιτονι με βενζίνη πίσω πιασμένα, κατεβαίνω κηληνη με ήλιο , ωραία λέω πάμε γερά ,φτανω ριο μπαίνω στην παντόφλα και όλα καλά μέχρι εκεί .
Βγαινω αντιριο είχε αρχίσει να ψιχαλιζει , βραδιάζει και να κάνει κρύο ,ντυνομαι σαν κρεμμύδι και φεύγω ,πριν την αμφιλοχια πιάνει νερό καλό ,φοραω τη σακούλα αλλά δεν παλευετε ή κατάσταση φτανω αμφιλοχια και κουρνιαζω σε ένα υπόστεγο μήπως κόψει ή βροχή,ειναι βράδυ πλέον,ειμαι έτοιμος να πάω σε ξενοδοχείο αλλά λέω

δεν γαμ.....ε πάμε.
Τι το ήθελα;

φώτα το wr ανύπαρκτα σαν φακός εγώ μουσκεμα ή σακούλα είχε φύγει προ πολλού το μπουφάν 100 κιλά απο το πολύ νερό και πριν φτάσω αρτα αγοράζω το πρώτο οικόπεδο

λόγω τακουνιων .
Ευτυχώς χωρίς ζημιές στη μηχανή κάτι ψιλογρατζουνιες μόνο,εγω κάτι λάσπες μόνο , ωραία λέω φτηνά τη βγαλαμε , οπτικό έλεγχο μηχανής πιο κατω σε βενζινάδικο φουλαρω και βενζίνη και στο μπιτονι και ετοιμάζομαι να φύγω,ευτηχως έχει σταματήσει να βρέχει.
Ο βενζινας με κοιτάει σαν εξωγήινο , κουνώντας το κεφάλι του μου λέει που πας έτσι; Γιαννενα του απανταω εγώ καρφώνοντας πρώτη και φεύγοντας στην μία ρόδα ,είχα πάρει τα πάνω μου που είχε κόψει ή βροχή και πλησιαζα στα γιαννενα , σκεφτόμουν και τη με περίμενε

της π......ς θα γινόταν
Αλλά που να ξερά;
Λίγο πριν τα πλατανακια νιώθω κάτι που δεν μου άρεσε,κανω να κοιτάξω και τη βλέπω;
Το μπουφάν από την πρώτη αγορά οικοπέδου είχε απώλειες και τώρα είχε ανοίξει και έχω γεμίσει την εθνική πούπουλα
Με τα πολλά και ξεσκισμενος όπως είμαι έρχεται και ή δεύτερη αγορά οικοπέδου

αυτή τη φορά χωρίς πτώση αλλά μόνο έξοδο από το δρόμο λόγω κακού φωτισμού από τον πανίσχυρο προβολέα του wr
Ξανά ανασυγκρότηση και πάμε γερά με τσαμπουκα κοντευουμαι , με κοινά και με τα άλλα έφτασα στη λίμνη που με περίμενε ή κοπελιά,μολις με είδε κόντεψε να την βαρεσει εγκεφαλικό
Φτάνοντας σπίτι αποζημιωθηκα με ένα ζεστό μπάνιο και ............... Καταλαβαίνετε.
Περιττό να πω πως γύρισα ζακυνθο με γυναικείο μπουφάν
Αυτά τα ολίγα από το πρώτο μου περιπετειώδες ταξίδι, οφείλω να ομολογήσω ότι αποτελω παράδειγμα προς αποφυγήν .