Λοιπον κυριοι αλλαγη δισκου-πλατο,υδραυλικο ρουλεμαν αντλια και service(λαδια,φιλτρο λαδιου,καμπινας,αερα,αλλαγη ολες τις βαλβολινες και γενικος ελεγχος) ok, το εργαλειο ετοιμοπολεμο και κοστος 550 ευρω!!! Ετσι λοιπον εκει που ηταν ολα ετοιμα,βγηκαμε για δοκιμαστικο ο συμπλεκτης αιθερας και... λεω του μαστορα δεν παμε λιγο το βουναλακι απο πανω να βαλουμε και τα κοντα; Τι το ειπα κοντα ΤΕΛΟΣ! ρε καλε μου ρε χρυσε μου,τι σβησιμο,ξανα αναμα,κουμπωσε,ξεκουμπωσε,τιποτα Αρχισε να με λουζει κρυος υδρωτας και εμενα και τον μαστορα...Παμε παλι πισω βγαινουμε πανω στην μπαρα,ελεγχο γενικο και παλι τιποτα! Μεσα μου να σκεφτομαι 'αυτο το αμαξι για τα ΚΟΝΤΑ το αγορασα τωρα τι θα κανω"... Κι ομως για ολα υπαρχει λυση και αυτην μου την εδωσε ο Τheo-Ts !!!! Τον παιρνω τηλ και μεσα σε 1 δευτερολεπτο μου εδωσε την απαντηση και υποκλινομαι ξανα και ξανα !!!! και ευχαριστω ιδιαιτερα αυτο το φορουμ που με κανει και αισθανομαι ασφαλεια! Λοιπον αυτο που μου ειπε κυριοι ηταν να δω αν αναβουν τα φωτα του stop πισω γιατι περνουν απο την ιδια σφαλεια με τα κοντα και πιθανον να εχει καει και ηταν αυτο,εξαιρετικα σωτηρια πληροφορια και αντε να ψαχνεις!!! Καμμενη 10αρα ασφαλεια ,πεμπτη απο την δευτερη σειρα στην ασφαλειοθηκη στα ποδια του οδηγου! Τελος καλο λοιπον ολα καλα ,και λιγες φωτο απο την εργασια και τα ανταλλακτικα και αναλωσιμα...
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ.
καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..)