από EVGENIOS » Δευτ Οκτ 03, 2016 8:22 pm
Μολις μου εξήγησε ένας φίλος μου τι ειναι αυτό το σεξ που λέτε όλοι.
Καλά ρε, δε σιχαίνεστε? Από εκεί που κατουρ@με ρε?
Ολυμπιακός-ΑΕΚ σήμερα. 0-0 λέει ο ένας, διπλό λέει ο άλλος, Μαράκι τι βυζ@ρες είναι αυτές μάνα μου; Λέω εγώ.
Με πιάνει ελεγκτής, ζητάει εισιτήριο, του λέω έχω forthnet απεριόριστα αστικά υπεραστικά, δε γέλασε, 60 ευρώ...
- Μάνα, θα φύγω Λονδίνο!
- Και γιατί δεν γυρνάς παιδί μου, Γιάννενα; Βροχή έχουμε, ομίχλη έχουμε, υγρασία έχουμε, ρολόι στην πλατεία έχουμε...
Ήμουν στην ουρά στην τράπεζα και γνώρισα μια απίστευτη γκόμενα που μου ζήτησε να ανταλλάξουμε νούμερα!!
Πριν είχα το 12 αλλά εντάξει και το 223 καλό είναι...
Φοβάστε τους προσφυγες ενώ θα έπρεπε να φοβάστε ανθρώπους που ξέρουν απ έξω τραγούδια του Γιώργου Τσαλικη.
- 1 φρέντο καπουτσίνο μέτριο , 1 φρέντο εσπρέσο γλυκό και 1 φραπέ σκέτο... -Να δώσω Βάση?
- Δώσε βάση, θα τα πω άλλη μία φορά...
Ζητάει σεξ κ δεύτερη φορά μες'τη βδομάδα λες κ είμαστε τίποτα πορνοστάρ να πούμε..
Τηλ.στο σουβλατζίδικο:
-Έλα Νίκο στείλε 4 απ'ολα
-Απόψε έχω προσφορά 2➕1 δώρο,να βάλω 6?
-Με πιέζεις ρε Νίκο,ΝΑΙ βάλε..
Η άλλη έχει χτυπήσει tattoo στη μέση '' respect me '' και την έχουν π........ι ολοι except me.
Στην Κίνα την πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο φαντάζομαι πόσες μάνες φύγανε με λάθος παιδάκι.
-Συγγνώμη αφεντικό, πάνε 4 μήνες που έχουμε να πληρωθούμε...
-Δεκτή η συγγνώμη.
Εξαιρετικός ο υπολογιστής σου ψηλέ με τα 5 ανεμιστηράκια. Θα το απογειώσεις τι θα γίνει;
Πήρα τηλέφωνο να παραγγείλω pizza, και με ρώτησε ο τύπος αμα θελω διπλό bacon με έξτρα 20 λεπτά. Αυτός ειναι ο τύπος ανθρώπου που σου χτυπάει το θυροτηλέφωνο και σε ρωτάει αν είσαι πανω ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΠΕΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ.
Ωραίο το τατού σου στα αράβικα λέω, στόχος μου όσα δε μπορώ γράφει λέει και εν τω μεταξύ μπορεί να γράφει "τρελένομαι για μπλέ π@ύ%σες" δε ξέρω.
Απο επιτεύγματα ζωής εχω καταφέρει να κανω την γιαγιά μου να πει : αγορι μου σταματα να τρως , θα σκάσεις .
Kάθεστε και ετοιμάζεστε με τις ώρες για να πούμε απλά ένα "έμπαινα".
O πρωτοετής είπε "θα μαγειρεύω μόνος μου" και τα γυράδικα γέλασαν, γιατί τα γυράδικα ξέρουν.
- Ωραίο φουλάρι!
- Το προγούλι μου είναι...
Κάθισα στην καρέκλα του γραφείου με φόρα και τώρα προσπερνώ μια νταλίκα έξω από την Πρέβεζα...
NGV 1.6 JXA 2007