από Dionysios » Τετ Σεπ 07, 2016 2:38 pm
Γεια σας και απο εμενα
Ειμαι νεο μελος, μολις σημερα τελειωσα με την εγγραφη και δεν ηξερα οτι επρεπε να περασω πρωτα απο εδω.
Παραθετω κατωθι το προβλημα μου που μπορει να εχετε ηδη διαβασει
χω το V6 2.0 μοντελο του 1997 με αλλαγμενο σασι. Οταν λεω αλλαγμενο σασι, το αμαξι ειχε τρακαριστει απο τον προηγουμενο κατοχο και προτιμηθηκε τοτε να ερθει ενα αλλο αυτοκινητο απο Γερμανια και να μεταφερθει ολο το σασι και να αφεθει η μηχανη που ειχε.
Αρα στην αδεια μου φαινεται οτι το αμαξι ειναι του 2005.
Τον τελευταιο χρονο ο κινητηρας μου καιει λαδια, δηλ στα 1000 χιλ περιπου 1,5 λιτρο λαδι. Δεν ειναι τεραστια αλλα ειναι σημαντικη απωλεια.
Ειναι ωρα να τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο καθως η καταναλωση των 14 lt/100 ειναι υψηλη.
Φοβαμαι ομως οτι στην ηδη πληγωμενη μηχανη το γκαζι θα γονατισει τελειως το αμαξι.
Απο την αλλη σκεφτομαι μια αλλαγη κινητηρα χωρις ομως καποιος να μου εγγυηθει οτι η αλλη μηχανη ειναι εξισου αξιοπιστη.
Ο υφισταμενος κινητηρας εχει 170000 χλμ. Ενας αλλος μηχανικος μου προτεινε ολικη επισκευη μηχανης, του οποιου ομως το κοστος θα φτασει περιπου στα 1000 ευρω.
Ειμαι σε αδιεξοδο οπως καταλαβαινετε. Νομιζω οτι ολοι σας εχετε κατι να μου προτεινετε ακομα και ενα αξιοπιτο μηχανικο με εμπειρια στον εξακυλινδρο κινητηρα.
Επισης το αμαξι ειναι με αυτοματο σασμαν.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Τελευταία επεξεργασία από
panoshm και Τετ Σεπ 07, 2016 2:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση τίτλου