Το αυτοκ/το το αγορασα τον περασμενο Νοεμβριο με περιπου 360.000 χλμ και καποια χρονια ακινησιας, και απο την αρχη ειχε εναν θορυβο στο σασμαν, το γνωριζα οταν το αγορασα, πιστευα οτι ηταν το ρουλεμαν του προτευωντα, ο μηχανικος μου επεμενε για αλλαγη σασμαν, ειχα βαλει αντιτριβικα και το οδηγουσα ετσι. Ο θορυβος τις τελευταιες μερες εγινε πολυ εντονος και κουραστικος, οποτε πηγα στο συνεργειο, ειχα βρει στο ηρακλειο με €400 σασμαν με το τρανσφερ επανω, αλλά πριν το αγορασω, επεμεινα (ευτυχως) να ανοιχτει το δικο μου να δω το προβλημα
τελικα πεντε ρουλεμαν ειχαν προβλημα εκ' των οποιων το ενα ειχε ρηγμα οπως θα δειτε στη φωτογραφια, και δυο απο αυτα δε μπορουσες να τα γυρισεις με το χερι. τα γραναζια ηταν σε αψογη κατασταση οπως και τα υπολοιπα μερη, οποτε αποφασισαμε να τα αντικαταστησουμε, βρηκα nsk και τα 5 με κοστος €60 απο €78. αυτο που δε βρηκα, αλλα ευτυχως το δικο μου ειναι καλο (ηθελα προληπτικα να το αλλαξω) ειναι ενα βαρελοειδες ρουλεμαν στη μεση του δευτερου αξονα, που δεν υπαρχει σαν νουμερο, παραγγελια ηθελε 25 μερες απο ιαπωνια (μεχρι τοτε θα ειχα ενα λυμενο σασμαν και δε το ρισκαρα), στην suzuki δε το εβρισκαν με τιποτα οπως μου ειπαν.
το κοστος του λυσε δεσε δε το γνωριζω μεχρι αυτη τη στιγμη που σας γραφω, απλως ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου, για οποιον αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα πριν αλλαξει στα τυφλα το σασμαν, να ψαχτει λιγο για το προβλημα. Ισως γτ ετσι θα μειωσει το κοστος, αλλά επισης θα ανακυκλωσει ενα σημαντικο εξαρτημα του αυτοκινητου που θα μπορουσε απλα να πεταχτει