από jim bravos » Σάβ Ιούλ 02, 2016 12:57 pm
καλημερα σας Δημήτης από Μέγαρα πριν 2 μήνες αγόρασα ενα GV 2,0 πρώτη αδεια 02/2008. Ειχα και ενα GV 2,0 ΤΟΥ 2001 αγορασμενο καινουργιο το οποιο του ηπια το αιμα και παρεδωσε πνευμα... οποτε η αλλαγη επιβεβλημενη!!!
ΟΜΩΣ εδω θελω τη βοηθεια σας... αν και σε πολυ καλη κατασταση το αυτοκινητο (το ειδα με μηχανικο εμπιστοσυνης μου) παρουσιαζει το εξης προβλημα.
όταν το αυτοκινητο δουλεψει εντονα δηλ. τερμα γκαζι στην εθνικη για αρκετη ωρα ή το δουλεψω εκτος δρομου, αναβει το check engine και μεχρι τις 3.000 στροφες το αυτοκινητο "μπουκωνει" ανεβαζει πολυ δυσκολα στροφες μεχρι τις 3000, απο εκει και πανω δουλευει σωστα. αν το οδηγω σε φυσιολογικους ρυθμους δεν εχει κανενα προβλημα. Μιλησα με τον προηγουμενο ιδιοκτητη μου λεει οτι του το ειχε ξανακανει πριν κανα 2 χρονια και αλλαξε το MAF(αν το λεω καλα, ειναι ο αισθητηρας που βρισκεται πανω στο φιλτρο αερος) και μου λεει διρθωθηκε. Το εκανα τιποτα... τωρα το αυτοκινητο ειναι 10 μερες στο Σφακιανακη και δεν μπορουν να βρουν τι ειναι.. Μου λενε εχουμε αλλαξει ΟΛΟΥΣ του αισθητηρες και κανει παλι το ιδιο και δεν μπορουν να το βρουν...
Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;;; ή αν ξερουμε κανα καλο συνεργειο που να μπορουμε να βγαλουμε ακρη;;;
Α ξεχασα το διαγνωστικο απο οτι μου ειπαν βγαζει "πλουσιο μιγμα" κωδδικο δεν γνωριζω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ