Christos51 έγραψε:Καλημέρα στους από 7ετίας φίλους.
Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το από 2009 4πορτο GV, με τεράστια λύπη, αλλά......!! τότε (2009) εργαζόμουνα και έβγαζα χρήματα, τώρα ως συνταξιούχος δεν έχω τα εισοδήμτα που είχα, ούτε καν κατά προσέγγιση, οπότε....
Πήρα κάτι αναδρομικά (χαχαχα) και λέω να κατέβω μεν κλίμακα/μέγεθος (από 2.0κυβ σε 1,6κυβ) αλλά να συμμαζέψω κόστη (πχ φόρο πολυτελείας), αν και πρόσφατα έβαλα αέριο, όπως θα έχετε διβάσει στις άλλες ενότητες,......... αγοράζοντας το 4wd, ξανά, όμως, 1,6L diesel, GL+.
Πήγα εχθές στην αντιπροσωπεία και το είδα.........διάβασα ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στο διαδίκτυο (κριτικές κλπ).......καλό....αν και λίγο ''λουλε" σε σύγκριση με αυτό που έχω (χαχαχα), αλλά, έκανα τους υπολογισμούς μου και υπολόγισα ότι σε 7 χρόνια θα έρθω (από χρηματικής πλευράς) στα ίσια μου. Τέλος πάντων να μην σας κουράζω άλλο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει φίλος που να έχει το νέο νέο GV1,6 diesel?
Εάν ναι, θα παρακαλούσα πολύ να γράψει τις απόψεις του, οδική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης και αυτής εκτός ασφάλτου, μιας και τα χωματοβουνά τα έχω ψωμοτύρι, όχι βέβαια ακρότατες καταστάσεις αλλά.......αρκετό βουνό. Τυχόν μηχανικά προβλήματα μέχρι τώρα?
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρήστος
(Προς τον διαχειριστή.....νομίζω το ανέβασα στη σωστή ενότητα, εάν όχι, παράκληση να πάει στη σωστή και ζητώ συγνώμη)
Καλημέρα Χρήστο
εύχομαι να το πάρεις το vitara άμεσα να προλάβεις και την απόσυρση. Περιμένω άμεσα και εγω την ίδια ακριβώς 'εκδοση.
Για τα χωματοβουνά που αρέσουν σε όλους

μας θα χρειαστούν λάστιχα χωμάτινα. Εγώ προσανατολίζομαι σε 2 τετράδα με σιδερένιες ζάντες για το χειμώνα. Αρνητικό οτι δεν βρίσκεις στις διαστάσεις που φοράει (215-55-17_Α/Τ ελαστικά
Απο κει και έπειτα κυκλοφορούν και ποδιές προστασίας όπως και ελατήρια για ψήλωμα.
Να βάλεις και ρεζέρβα στο vitara.
Kαλή και κυρίως γρήγορη παραλαβή.