Τώρα γυρίσαμε από τον καφέ. Περάσαμε σούπερ. Μαζευτήκαμε αρκετά άτομα, τρεις εγγεγραμμένες συμμετοχές και κάποιες τηλεφωνικές συμμετοχές.
Οσα για τα παραπάνω που ειπώθηκαν και καλά σβήστηκαν, θεωρώ ότι έγινε προσπάθεια από κάποιους να ρίξουν το επίπεδο, άσε που είναι και εκτός εποχής, τσουρέκια.... και επιπλέον ο γλυκός μας Λάζαρος είπε να αφήσετε ήσυχα τα τσουρέκια γιατί τα πουλάει μονοπώλιο.... Ετσι για να αλλάξουμε λίγο κλίμα. Πάντως εγώ είμαι έτοιμη για μια "συναδελφική" τσουρεκομαχία. Εχω αποδείξει τί αξίζω και αν το λέει η ψυχούλα μου.
Τέλος πάντων.
Εγινε η αποχαιρετιστήρια συνάντηση. Οφείλω να πω ευχαριστώ για μια ακόμη φορά, δεν θα σταματήσω να το λέω, στα άτομα που με στήριξαν στα δύσκολα. Πολλοί ξέρουν την ιστορία μου και όμως στάθηκαν δίπλα μου και ας μην με ήξεραν. Δεν θα ξεχάσω κορυφαίες ατάκες του Αρτσι: σε φυστικώνω από μακριά, όταν μου πέταγε φυστίκια. Δεν θα ξεχάσω το αυτοκίνητο του Καλιακούδα που το άφησα χωρίς χειρόφρενο στην Καλιφόρνια για να δω τα κόλπα που έκαναν οι Μπράτερς. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη εκδρομή μου σαν συνοδηγός με οδηγό τον Μήτσο, που κόντεψα να κάνω εμετό στο αυτοκίνητό του. Δεν θα ξεχάσω τον Αλεξ23 στα Playmate. Δεν θα ξεχάσω τον Μωραϊτη, το Μουρλοκομείο και τον Ατλα στη Βάρκιζα να με περιμένουν τα μεσάνυχτα με μια τσάντα σουβλάκια και πολλά πολλά άλλα.... Κρατάω μόνο τις καλές αναμνήσεις. Αυτό ήταν το κλίμα που υπήρχε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Οι τελευταίες εξελίξεις με απομάκρυναν. Κάποτε είμασταν μια δεμένη παρέα. Τώρα πια όχι. Κοιτάμε άλλα πράγματα. Τέλος πάντων.
Ευχαριστώ αυτούς που μου είχαν αναθέσει την οργάνωση των καφέδων, ελπίζω μέχρι εδώ να τα κατάφερα καλά. Αν πρόσβαλα ή έθιξα κάποιον ζητάω συγνώμη. Δεν έγινε επίτηδες. Προσπάθησα πάντα να περνάμε πολύ καλά και να γελάμε.
Με τα παιδιά θα συνεχίσουμε να τηλεφωνιόμαστε και να βγαίνουμε κάθε εβδομάδα εκτός φόρουμ. Απλά θα απέχω από την οργάνωση των συναντήσεων του φόρουμ.
Και κάτι τελευταίο μέσα από αυτό το φόρουμ γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που πραγματικά θέλω να είναι δίπλα μου και ανθρωπάκια που δεν θέλω ούτε πυρετό να μοιραστώ μαζί τους.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και πάλι ευχαριστώ για το μέχρι τώρα ελεύθερο βήμα που μου είχατε παραχωρήσει.
Μην ξεχνάμε όμως ότι ο κόσμος των φόρουμ είναι πολύ μικρός. Κάπου θα ξανασυναντηθούμε.....
ΥΣ: Αφιερωμένο το τραγούδι μόνο προσέξτε τους στίχους.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=2jZ2mWBu1wA[/video]
Ν.Καζαντζάκης:
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι λέφτερος.