dpol έγραψε:Ενα δεκαημερο αρχες Ιουλίου το διαθετω, υπολογιζω την συμμετοχη μου μονο σε ασφαλτινες διαδρομες και χωρις την πιεση του οργανωμενου κονβόι που δεν ξερουμε και αν επιτρεπεται σε ολες αυτες τις χωρες και τι προβληματα θα προκυψουν, συγκεκριμενο προγραμμα ημερας με αναχωρηση αφιξη σε σημεια και σημειο ανασυνταξης με χαλαρες ομως ενδιαμεσες χωρις το αγχος σε εχασα με εχασες κλπ κλπ.
Κυριο βαρος στα αξιοθεατα της καθε πολης με μικρες ματιες - παρακαμψεις στα ενδοτερα.
Κατω απο αυτο το πρισμα το βλεπω σοβαρα![]()
![]()
Δεν προσπαθω να επιβαλω τους ορους μου να μην παρεξηγηθω, οι λογοι ειναι συγκεκριμενοι θα ερθω με το Renault οποτε μονο ασφαλτο. θελω να δω πρωτα την ιστορια της καθε χωρας και μετα τα δεντρα της και θα ειμαι σε ρυθμους διακοπων οποτε η αυστηρη πειθαρχια δεν μου πολυκαθεται![]()
Δημήτρη είναι όπως τα λες. Συμφωνώ και για το χαλαρό του χαρακτήρα της εκδρομής (mode διακοπών) και για τον τρόπο μετακίνησης για ανασύνταξη σε προκαθορισμένα σημεία. Τώρα για το Renault δεν βλέπω να υπάρχει θέμα στην περίπτωση που εκδράμουμε προς τα δυτικά (π.χ. Ιταλίες-Αυστρίες κλπ). Εκεί, και τις Άλπεις να καβαλήσουμε, πάλι από άσφαλτο θα πάμε. Και όπου και να πας συναντάς και την Ιστορία μπροστά σου.
Σε περίπτωση όμως που πάμε προς τα βόρεια (π.χ. Τρανσυλβανίες κλπ) τότε νομίζω ότι ο χαρακτήρας μοιραία θα είναι πιο πολύ εκτός δρόμου. Τουλάχιστον έτσι το φαντάζομαι, χωρίς να έχω κάποια εμπειρία ή πλάνο επ’ αυτού. Γι’ αυτό γίνεται και η κουβέντα άλλωστε.