Ξεκινησα με το να καθαρισω τους οδηγους των τζαμιων γιατι ειχα δει ενα μικρο ζορι οταν τα ανεβαζα.
Μετα τον καθαρισμο ηρθε η ωρα της λιπανσης. Αν και εχω σπρευ σιλικονης προτιμησα να τα περασω με υγρη σιλικονη(απομειναρι απο τον εξοπλισμο του φουσκωτου σκαφους μου).Συριγγα(με υγρη σιλικονη) λοιπον πανακι κατσαβιδι και περασμα ολα τα τελαρα των παραθυρων. Το αποτελεσμα ηταν θετικο το 'ζορι' μαλακωσε θα ταδω και αυριο.Αυτο που μου εκανε μεγαλη( και μη αναμενομενη)εντυπωση ηταν οταν περασα με το εμποτισμενο με σιλικονη πανακι την τσιμουχα της πισω πορτας και το λαστιχο οδηγο( η οποια πορτα οταν την ανοιγα ειχε ενα ζορι σαν να κολαγε και ηθελε λιγο δυναμη με κυνδυνο να μου μεινει το χερουλι στο χερι)και η πορτα ανοιξε <<βιλουδο>>.
Μετα βεβαια απο αυτο περασα ολες τις τσιμουχες των πορτων για συντηρηση. Οσο αφορα την υγρη σιλικονη ειναι ενα υλικο ακυνδινο και κρατα μαλακα τα λαστιχα τουλαχιστον αυτο μου ειχε πει ο πωλητης που μου το ειχε δωσει για τα μπαλονια του φουσκωτου.(Στα μπαλονια υπηρχε ενα θεμα κατα ποσο θα<< επιανε ,κολαγε >>πιθανο μπαλωμα.

.