Επιτέλους χθες παρήγγειλα το Grand Vitara μου από Autoprofit. Είναι ένα μαύρο 5d 1.9 Diesel JLXE. Είχα πέσει σε μεγάλο δίλημμα όμως γιατί αρχικά ήθελα την Full έκδοση την JLXEW αλλά δεν είχαν σε μαύρο που το ήθελα, μόνο σε ανθρακί και σε quasar gray τα οποία προσωπικά δεν μου αρέσουν και τόσο. Μαύρο είχαν στην JLXE έκδοση μόνο. Μαύρο JLXEW θα είχαν μετά τον Οκτώβριο αλλά δεν άξιζε να περιμένω γιατί θα έχανα την μείωση που έχουν τα καινούρια αμάξια τώρα με το μέτρο που έχει η κυβέρνηση και που ισχύει για λίγες μέρες ακόμα. Σκέφτηκα ότι μπορώ να ζήσω χωρίς δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή, Xenon φώτα και 18” ζάντα που έχει παραπάνω η JLXEW από την JLXE. Το να βλέπω όμως κάθε πρωί ένα αμάξι που έχω δώσει αρκετά λεφτά και να μην μου αρέσει το χρώμα του και να ξινίζω τα μούτρα μου δεν λέει. Οπότε τελικά το JLXE σε μαύρο.
Του έβαλα και μερικά αξεσουάρ. Το Multimedia με κάμερα όπισθεν, αισθητήρες παρκαρίσματος, Bull bar City, σκαλοπάτι αλουμινίου, διακοσμητικό χρωμίου εξάτμισης, διακοσμητικό πίσω φωτιστικών και αεροτομή. Τιμή €32600.
Το άλλο πρόβλημα είναι ότι σε καμία δεκαριά μέρες που θα το έχουν έτοιμο δεν ξέρω και κατά πόσο θα μπορώ να βρω εισιτήριο για το καράβι να το φέρω σπίτι μου στην Λέρο, τώρα και δεν βρίσκω εισιτήριο για αρχές Αυγούστου. Βλέπω να μένει το αμάξι στην έκθεση μέχρι μετά της Παναγιάς.
Και τώρα ξεκινά το σπαστικό κομμάτι…. Η αναμονή…