Μετά από πολλές ημέρες πηξίματος, η ώρα για την παρουσιάση της dash cam που πήρα. Είναι αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/262052431113? ... EBIDX%3AIT που στη συγκεκριμένη αγγελία έρχεται μαζί με το πρόσθετο του φακού και τροφοδοσία, εκτός από αναπτήρα, και από την obd, που όμως δεν χρησιμοποίησα καθώς πήρα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/311474502258? ... EBIDX%3AIT (προσοχή στο μοντέλο να είναι το 0806 με gps, κυκλοφορούν και τα παλαιότερα 0801-0805 ή και χωρίς gps!) Για μνήμη έβαλα μια 32gb και περιμένω 2 των 128gb (ναι παίρνει συνολικά 256gb!!!). Την έχω βάλει και γράφει ανά 5' με loop ανάμεσα σε κάρτες... Πληροφορίες για την camera θα βρείτε πολλές, συνήθως αντικρουόμενες. Στα χέρια μου δουλεύει απόλυτα αξιόπιστα με μόνο θέμα το αργό κλείδωμα του gps (από 30" έως 10' ανάλογα με τον καιρό). Είναι απίστευτα μικρή και ελαφριά, μέσα στο κουτί της περιέχει ένα σωρό αξεσουάρ τοποθέτησης, όπως αυτοκόλλητη 'ρόκα' για τα καλώδια, γωνίες αλλαγής θέσης τοποθέτησης, αρκετά αυτοκόλλητα για παρπρίζ κτλ. Εχω NV. Την τοποθέτησα σε 'μάστορα' όπου πήρε ρεύμα από τις ασφάλειες που βρίσκονται κάτω αριστερά από το τιμόνι, αν και χρειάστηκε να ξεκουμπώσει (πολύ εύκολα) το τμήμα του ταμπλώ κάτω από τα κουμπιά esp-κατάβασης κλπ αριστερά κάτω από το τιμόνι. Κόστος εγκατάστασης, 10 ευρώ, χρόνος 5'. (έχει κολληθεί ακριβώς κάτω από τις μαύρες τελίτσες γιατί ξεκολλάνε! Προσοχή!) Δείχνει έτσι
Η οθόνη σβήνει μετά από 60" όπως έχω επιλέξει. Η camera ανάβει αυτόματα όταν παίρνει ρεύμα ο διακόπτης και σβήνει μόνη της λίγα δευτερόλεπτα από όταν κλείσει. Εχει επιλογή για να φορμάρει την κάρτα, όταν το κάνει βάζει μέσα και πρόγραμμα προβολής του video μαζί με τα δεδομένα του gps, ακόμη και πάνω σε χάρτη. Δείγματα από video μαζί της, σε χαμηλή σχετικά ανάλυση (1920x1080 30fps ενώ υποστηρίζει 2560*1080p 21:9 30fps που θεωρώ υπερβολικά! Ημέρα
Νύχτα
Γενικά φθηνή, αξιόπιστη και κάνει πολλά. Πρόβλημα τα ανεβάσματα του video καθώς ακόμη και σε αυτή την ανάλυση, μιλάμε για 0.4gb/5'!!!
Τελευταία επεξεργασία από GATOZ και Δευτ Φεβ 15, 2016 8:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Δεν είναι και GoPro, αλλά τη δουλειά της την κάνει Αυτά τα αυτόματα "άναψε-σβήσε-γράψε-σώσε" είναι όλα τα λεφτά και ότι χάνει από ποιότητα (σε σχέση με άλλες action κάμερες), το κερδίζει από αυτά
Για "παίξε" λίγο με τις ρυθμίσεις να δούμε μπας και φταίει αυτό για την ευκρίνεια (θεωρώ ότι έχει λίγο "ξεθωριασμένα" χρώματα)
Δεν είναι και GoPro, αλλά τη δουλειά της την κάνει Αυτά τα αυτόματα "άναψε-σβήσε-γράψε-σώσε" είναι όλα τα λεφτά και ότι χάνει από ποιότητα (σε σχέση με άλλες action κάμερες), το κερδίζει από αυτά
Για "παίξε" λίγο με τις ρυθμίσεις να δούμε μπας και φταίει αυτό για την ευκρίνεια (θεωρώ ότι έχει λίγο "ξεθωριασμένα" χρώματα)
Μια χαρούλα είναι , αν σκεφτείς ότι εγώ πήρα μια με 19 € απο κίνα και είναι ψιλοαπαράδεκτη θα μου πεις ...τι περίμενες με 19 γιούρια ?? παπάδες να κάνει ?
The Best Way To Predict The Future Is To Create It !!!