Τελικά αποσύρω τη συμμετοχή μου λόγω απονομής διπλώματος ξένης γλώσσας στις 28/2 στη κόρη μου.
Μοναχοφάιδες , να μου κρατήσετε ένα καλό κομμάτι πίτα και να διασκεδάσετε όσο δεν γίνεται στίς πανέμορφες Πρέσπες.
1.Antonioz................3...........ΠΣΚ...........Βαρνους.........τρικλινο.......οκ
2.l200.....................2...........ΠΣΚ...........βαρνους.........δικλινο...........ok
3.SIAL....................1+1?........ΠΣΚ...........Βαρνούς.........δίκλινο.........ok
5.Strantzalis k............2...........ΣΚ............Βαρνούς.........δίκλινο........οκ
6.ΗΛΙΑΣ...................4...........ΣΚ............Βαρνούς.........2xδίκλινα.....ok
7.George Paltoglou......3...........ΣΚ............Βαρνούς.........τρίκλινο.......ok
8.Ivan.....................2...........ΣΚ............Βαρνούς..........δίκλινο.......οκ
9.A7PILOT................2...........ΠΣΚ..........Βαρνούς..........δίκλινο........ok
ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΡΕΣΠΕΣ
1.steltan................2.........ΣΚ.............ΠΡΕΣΠΕΣ...........δικλινο........οκ
2.teo....................2.........ΣΚ.............ΠΡΕΣΠΕΣ...........δικλινο........οκ
ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ
1.dims...................2...........ΠΣΚ..........Αγ. Γερμανός.......δικλινο.......ok
2..SAM ...................2............ΣΚ...........Aγ.Γερμανός.......δίκλινο........οκ
3
4.
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΜΕΛΟΣ....................ΑΤΟΜΑ.....
1.Κώστας Σ.................2
2.Pantelisdiam............2
3.Νικος Χριστακης.........2
4.