Ελαττωματικό φίλτρο λαδιού --> κόλλησε ο κινητήρας!

Re: Ελαττωματικό φίλτρο λαδιού --> κόλλησε ο κινητήρας!

Δημοσίευσηαπό jimmyspatra » Τρί Φεβ 02, 2016 11:15 pm

paopantou έγραψε:Απο οτι καταλαβα απ τον μαστορα κορμος με αλαγμενα μεταλατα και ελατηρια ...αυτο καταλαβα για τον κορμο και με εγγυηση 12 μηνες..ο μαστορας ειναι ρεκτιφερατζης μου ειπε οτι ειναι η δουλεια του να επισκευαζη μηχανες..

ειμαι στην ιδια φαση και με ενδιαφερει και εμενα η μαλλον με καιει τι εκανες τελικα ? φιιλικα jimmys
Άβαταρ μέλους
jimmyspatra
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: michelin latitude cr
Suspension: Kayaba +OME 3.5
cb: Ναι
Name: jimmys

Δημοσίευσηαπό kexagias_p » Τετ Φεβ 03, 2016 12:49 am

jimmyspatra έγραψε:
kexagias_p έγραψε:
paopantou έγραψε:Παιδια απο μηχανη ακομα μερτημενες στα δακτιλα του ενος χεριου και αυτες που βρηκα 800 και900 ευρω...ειναι δυνατον μοτερ δεκαοκτω χρωνων τετια λευτα.δεν ξερω αλλα ειμαι απελπισμενος καπος....

κανε υπομονή και έρχεται ....... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Στείλε μου αν μπορείς αριθμό πλαισίου........ :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

φιλε kexagias αν παιζει τιποτα σου εχω στειλει και π.μ :magas:

jimmy δυστυχώς έφυγε και ταξιδεύει για ξανθη ........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
"Η ΜΕΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ,
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΟΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ''
Άβαταρ μέλους
kexagias_p
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: 225/65/17
Suspension: oxi
Aka: kex259
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό paopantou » Τετ Φεβ 03, 2016 3:18 pm

Καλησπερα το μοτερ τελικα το εστειλα στην βεροια σε ενα μαστορα ρεκτιφιερατζι μου εκανε επισκευη τον κορμο μου ελατιρια μεταλα και οτι αλλο ηθελε και μαζι με καινουριο καπακι γεματο κομλπε κου πηρε 700 και μου ερχεται σημερα απο βεροια τα υπολοιπα θα σας τα γραψω οταν το δω απο κοντα και το τοποθετισο...πυστευω οτι ειναι καλητερο αυτο που εκανα απο μεταχειρισμενη μηχανη αλλα να δουμε προτα την δουλεια του μαστορα και αν ειναι πραγματικα οπως μου τα λεει θα σας τον συστησω...
paopantou
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: mad 30.9,5
Suspension: 3"
Aka: paopantou
Name: kostantinos

Δημοσίευσηαπό nidi » Τετ Φεβ 03, 2016 6:44 pm

Όλα καλα θα πάνε Κωνσταντίνε!! Καλή συνέχεια!!
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό paopantou » Σάβ Μαρ 05, 2016 2:57 pm

Καλησπερα σε ολους μεσα στο φορουμ!!!
Θελω να γραψω μια ιστορία αληθινη με πολυ στεναχορια τρεξιμο ανχος και φυσικα εξοδα.
Οπως εχουμαι μιλησει ποιον πρην προέκυψε προβλημα στο αυτοκινητο μου λογο ελαττωματικου φιλτρου το αφηνω ομως για το τελος.Μετα απο σαραντα μερες εντατικης πραγματικα βγηκαμε σημερα και κανω ενα μεγαλω σταυρο γιαυτα που περασα και εχω να σας διηγηθω!
Μετα απ το ανοιγμα της μηχανης ειδαμε την ζημια που ειχαμε παθη αλλα εντοπισαμε και το προβλημα και σιγουρευτικαμε οτι τελικα ειναι το φιλτρο ελαττωματικο. Το καπακι ηταν αχρηστο και ο στροφαλος και τα πιστονια με γραμμες απ τα κοματια,οποτε μπηκα σε αναζητηση μηχανης.
Μετα απο μια εβδομάδα ψαξηματος βρηκα αν δεν με απατα η μνημη μου τεσσερης μηχανες που κοστιζαν απο 700ευρω εως 950 και αυτες η τιμες χωρης φπα..και επιδη ηταν τα λεφτα για εμενα πολα για μια μηχανη δεκαοχτω χρωνων σκευτικα να μπω σε ερευνα αγωρας γιανα κανω επισκευη τον κορμο και να παρω και καπακι καινουργο οστε να δωσω λιγω ζωη παραπανω στο βιταρακι μου.
Και εδω ξεκιναη ο γοργωθας μου και κυριος για το βιταρακι μου,βρισκο απο το car.gr ενα ρεκτιφιερατζη που εφταχνε κορμους και εμπορευοταν και κεφαλαρια με ονομα ISIDOR κυλινδροκεφαλες Βεροια Ημαθιας..διευθνση Θεσσαλονίκη 6. Μιλαμε στο τηλ του εξηγω τι εχει γινη και τι θελω και καταλιγουμε να του πακεταρω το κορμο και το καπακι να τα δη και να μου πει τι μπορω να κανω και να αποφασισω.
Τα στελνω και μετα απο μια μερα μου λεει οτι ο κορμος επισκευαζετε με 350 ευρω μεταλα-ελατιρια και φτιαξιμο του στροφαλου και για κεφαλαρι παμε για καινουριο και μου λεει ολα μαζι 700 ευρω ,μου φανικαν πολυ καλα τα λεφτα γιαυτο και του εδωσα το οκ να ξεκινησει..Σε δυο μερες μετα ηταν ετιμο του βαζω τα λεφτα σε λογαριασμο και μου το στελνη στο συνεργειο και ξεκιναμε το δεσιμο....να συμπλήρωσω οτι το καπακι ειχαι ερθη κομπλε με βαλβιδες κοκορακια εκεντροφορο και τα σχετικα και οκορμος κομπλε με αλαχμενα σχεδων ολα.
Τελείωσε το δεσιμο ολα καλα μεχρη στιγμης βαζουμε εμπρος και αρχιζει το αυτοκίνητο να καπνιζη σαν τρενω και οχι μονο να τρεχει το ζωαν της εξάτμισης λαδι,φρικαρισμενη λοιπων εμεις και εγω ακομα περισσότερο περνω το κυριο Ισιδορο του λεο τα καθεκαστα και μου απαντα καπως ανετα οτι ανθρωπινα τα λαθη και οτι κατι εχει παει λαθος και θα σκευτη και θα μου πει...απαντα μετα απο καποια λεπτα οτι πρεπει να εχει γινη λαθος σε καποιο ελατιριο και οτι πρεπει να κατεβασουμε παλη το μοτερ να αλαξουμε ελατιρια( διευκρινιζω οτι ειχε λαδωση μωνω τον τριτο κυλινδρο)και των ρωταω με πιανου το κοστος θα ξανα ανεβωκατεβη και με ανεση μου απαντα ΕΓΩ φυσικα επομιζομαι ολο το κοστος...και παμε παρακατω μου στελνη πυστονια αλλα μαζι με ελατιρια κομπλε τα βαζουμε καμουμε το τεστ με την βενζινα ολα καλα απ στεγανοποιηση βαζουμε καπακι και τα υπολοιπα και παμε για δεύτερη φορα να ξαναζοντανεψουμε το βιταρακι μου.
Βαζουμε μπροστα ξεκιναμε παλη με ντουμανια αλλα λεμε οτι λογο που ηταν ολα λαδωμενα οτι καποια στιγμη μετα απο καμια ωρα δουλεμα θα στροση ελα ομως που το προβλημα συνεχιζοταν και η απελπισια στα ματια μας ηταν ολοφανερη.Τελικα το ειδιο προβλημα ηταν παλη προβλημα.
Ξαναπερνω παλη τον Ισιδωρο του λεω τι γίνεται και το μονο που μου λεει ειναι οτι γίνεται κατι εξωπραχματικο και δεν ξερει τι πρέπει να κανουμε...απο οτι καταλαβενεται πηγεναμε βουρ για τριτο κατεβασμα ειμου ετιμος για εγκεφαλικο και εγω και ομαστορας μου που για τριτι φορά θα κατεβαζε το μοτερ.
Μου λεει ο μαστορας μου οτι πρεπει να φτεει το καπακι δεν εξηγητε διαφορετικα...μιλαει ο μαστορας μκυ με τον Ισιδωρο γιατι εγω δεν ειχα δυναμης να μηλισω να μας στιλη αλλο καπακι και θα ξεκινηση να το βλαλει.οποτε την επομενη μερα ξεκινάει να λυνη παλη για τριτι φορα
Φτανη το αλλο το καπακι και περιμενη να βγη το αλλο,βγενοντας ξαναβλεπουμε οτι ο τριτο κυλινδρος εχει λαδι και ψαχνουμε στης βαλβιδες διπλα στο κυλινδρο και βρησκουμε μια τριπα αλλα τι τριπα περναγε το μικρο μου δακτιλακι,περναγε το λαδη απο εκει ποταμι και επεφτε στον κυλινδρο..
Το λεο στο Ισιδωρο οτι απο τι φενετε βρικαμε το προβλημα και συναιχιζουμε να βαλουμε το αλλο καπακι
Σημερα τελειοσαμε και βαλαμε μπρος με μεγαλητερη σιγουρια και κανο ενα μεγαλω σταυρο οτι ολα καλα,μεχρι στιγμης φεναιται οτι ολα τελειοσαν ειχαι μηνη μονο η πληρωμη το δυο απανοτα φωρων που ανεβωκατεβικε το μοτερ και μου ειχε διλωση οτι θα επομιστη φυσικα ο Ισιδωρος.
Το ποσω ειναι 350 ευρω για της δυο φορες με πολυ φιληκη τιμη για οτι εγηνε..και ο κυριο Ισιδωρος μας ειπε οτι δεν πληρωνη τιποτα και μας εκλησε το τηλεφωνω.

Τωρα θα ηθελα μετα απο αυτα που σας ειπα να με βοηθησετε να κανω της νομιμες ενεργιες που μπορω να κανω για να διεκδικησω το δικιο μου και τα λεφτα του συναιργιου.Σας ευχαριστω για το χρωνω σας!
,
paopantou
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό mitsubae » Σάβ Μαρ 05, 2016 3:12 pm

Πωπω ταλαιπωρία Κωνσταντίνε!
Κουράστηκα μόνο που το διάβασα, χαρα στο κουράγιο σου αδερφέ!
Ελπίζω να μη σου ξαναβγάλει πρόβλημα ποτέ!

Όσο για το τι μπορείς να κάνεις για να πάρεις λεφτά από τον isidor, φοβάμαι πως μόνο με ένα τηλεφωνικό
οκ που είχες για την πληρωμή από αυτόν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Άνετα μπορεί να σου πεί πως δεν στο είπε ποτέ και πως κατάλαβες λάθος.
...στου βούρκου μέσα τα νερα ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά....
Άβαταρ μέλους
mitsubae
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Hankook Dynapro rf-10
Διάσταση ελαστικών: 195/80/15
Suspension: Ελατήρια από GV
Εργάτης: Όχι
Aka: mitsubae
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό paopantou » Σάβ Μαρ 05, 2016 3:27 pm

Δυο φεβρουαριου του βαζω σε λογαριασμο 700 ευρω εχω το χαρτι ,την επονη μερα μου στελνη την μηχανη και μου εχει κοψη ταμειακη απόδειξη 30 ευρω μονο,και εχω και το καπακι που μου εστηλε με την τριπα εγω πυστευω οτι με αυτα τα στοιχεία αποδεικνύω κατι...
paopantou
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Μαρ 05, 2016 3:55 pm

Δικηγόρο επειγόντως χρειάζεσαι ;-)
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Σάβ Μαρ 05, 2016 4:16 pm

Θα συμφωνησώ με τον Καλιακουδα...δικηγόρο άμεσα...

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Εργάτης: Ναι
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Σάβ Μαρ 05, 2016 9:15 pm

Γι'αυτό το λόγο φίλε μου έχουμε ενα μηχανικό ο οποίος σου λέει οτι θέλω τόσα για να σου φτιάξω το αμάξι και όταν πας να το πάρεις θα δουλεύει...

Γι'αυτό το λόγο είμαι κάθετα αντιθετος στο να πάρω ενα μοτέρ απο την Πάτρα πχ και να ερθει Θεσ/νικη....Να το βάλω και να μην είναι καλο....ε δεν ειναι λάμπα να την ξεβιδώσω....το λυσε δέσε δεν στο πληρώνει κανεις...

Αν πχ ο μηχανικός που εδεσες και ελυσες το μοτέρ είχε επωμιστεί τη διαδικασία του ρεκτιφιέ δε θα πλήρωνες ουτε σεντ παραπάνω απο τη στιγμή που κάτι είχε πάει στραβά...

Σίγουρα χρειάζεσαι δικηγόρο αλλά αν μπεις στη διαδικασία θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο....δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με την προστασία καταναλωτή...
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό BOSS » Σάβ Μαρ 05, 2016 10:11 pm

ximikos00 έγραψε:Γι'αυτό το λόγο φίλε μου έχουμε ενα μηχανικό ο οποίος σου λέει οτι θέλω τόσα για να σου φτιάξω το αμάξι και όταν πας να το πάρεις θα δουλεύει...

Γι'αυτό το λόγο είμαι κάθετα αντιθετος στο να πάρω ενα μοτέρ απο την Πάτρα πχ και να ερθει Θεσ/νικη....Να το βάλω και να μην είναι καλο....ε δεν ειναι λάμπα να την ξεβιδώσω....το λυσε δέσε δεν στο πληρώνει κανεις...

Αν πχ ο μηχανικός που εδεσες και ελυσες το μοτέρ είχε επωμιστεί τη διαδικασία του ρεκτιφιέ δε θα πλήρωνες ουτε σεντ παραπάνω απο τη στιγμή που κάτι είχε πάει στραβά...

Σίγουρα χρειάζεσαι δικηγόρο αλλά αν μπεις στη διαδικασία θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο....δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με την προστασία καταναλωτή...

Συμφωνώ με τον Χημικό και επιπλέον κάνε προσπάθεια συμβιβασμού,μπας και γλυτωσεις τιποτα :mrgreen:
Πυρ,γυνη και θαλασσα...

Άβαταρ μέλους
BOSS

Λάστιχα: Crosswind M/T LingLong
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: +6
Εργάτης: Ναι
Aka: εκδρομοφαγος
Name: ΒΑΛΑΝΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό paopantou » Σάβ Μαρ 05, 2016 11:04 pm

Οταν φιλε μου χιμικε εισαι επαγγελματίας και διαφιμηζεσε εισαι υποχρεομενος να εισαι σωστος στα παρε δωσε της δουλεια σου γιαυτο εισαι επαγγελματίας τωρα οσο για τον μαστορα εχεις δικιο αλλα οταν εισαι δύσκολα οικονομικα και σου τυχενη μια τετια ζημια με κοστος που ειναι δυσκολα να ανταποκριθεις εγω προσοπικα προσπαθο να κανω οσα μπορω μονος μου για να γλιτωσω κατι αν γίνετε και δεν με εδιαφερουν η αποστασεις.Ευχαριστώ. παντος για της απόψεις τωρα για το συνηγωρω του καταναλωτή θα παο μαλων την δευτερα απο εκει πρωτα και βλεπουμε.
paopantou
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Κυρ Μαρ 06, 2016 8:27 am

Ολοι δύσκολα είμαστε μη το ψάχνεις.... :mrgreen:
Μακάρι να βρεις μια άκρη....σαυτό που λες για τους επαγγγελματίες εχεις δίκιο αλλα δυστηχώς συμβαίνουν και αυτά....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Κυρ Μαρ 06, 2016 10:05 am

700 ευρώ κατάθεση και 30 ευρώ απόδειξη...................θα σου έλεγα να κάνεις και ένα τηλέφωνο στο ΣΔΟΕ, αλλά εξ όσων διαβάζω και βλέπω σε διάλυση είναι και αυτοί οπως και σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα ασχοληθούν μαζί του και τι κουστούμι θα του ράψουν.... :evil: :evil: :evil: :evil: ας το έχουν πάντως το όνομα του τύπου οι φίλοι στα πέριξ ως παράδειγμα προς αποφυγή....και πιστεύω οτι με δικηγόρο μόνο εξωδικαστικά αν πετύχεις κάτι ... :think: :think: :think: βέβαια ειδικός δεν είμαι ας μιλήσουν και άλλοι φίλοι...
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό iakgia » Κυρ Μαρ 06, 2016 1:50 pm

Συγνώμη , αλλά αν κατάλαβα καλά ,το διεκδικούμενο ποσό είναι 350 ευρώ(εργατικά τοποθέτησης)...!! :think:
Πιστευεις οτι προσλαμβάνοντας δικηγόρο θα σου κοστίσει λιγότερο...?? :naughty:
Φίλε μου, κατα την ταπεινή μου άποψη δεν σε συμφέρει να ασχοληθείς :snooty: :snooty:
Το μόνο που μπορείς να κάνεις , είναι να τον φοβερίσεις με την απειλή του ΣΔΟΕ (το οποίο δεν είναι καθόλου "παραλυμένο" όπως αναφέρεται πιο πάνω) ...δηλαδή να τον προειδοποιησεις οτι εάν δεν σε πληρώσει , έχεις στοιχεία (αποδείξεις-καταθέσεις-μαρτυρίες)για να τον καταγγείλεις και να τον "ξετινάξουν". :tsoukalas:
Αν έχεις όρεξη ...προχώρα.....!!!
VITARA JLX 1.6 16v 5d 180.000χλμ Ιάκωβος
ΑΠΛΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ !!! ...ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....!!!
Άβαταρ μέλους
iakgia
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: YOKOHAMA GEOLANDAR
Διάσταση ελαστικών: 215/60/15
Suspension: KAYABA
Aka: Selby
Name: Μάκης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες