ΓΡΑΜΜΟΣ 8,9/8/2009 ???

Οργανώστε μια εκδρομή, συγκεντρώστε μέλη του forum και ξεκινήστε!

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 14, 2009 9:10 am

Απιστευτα τοπια!!! 8) 8) 8) :shock: :shock: :shock:

Βλεπω, προκειται να καλοπερασετε στην επισημη την βολτα!!!! :D :D :D
Ex-member

Δημοσίευσηαπό SIAL » Παρ Ιούλ 17, 2009 12:17 pm

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/08/2009
15:00 αφιξη-συγκεντρωση στο παρκινκ μπροστα απο τη νομαρχια Καστοριας (νοτια παραλια στην εισοδο της πολης)
15:30 αναχωρηση προς τον ορεινο ογκο του Γραμμου προς Νεστοριο(ανεφοδιασμος με καυσημα λιγο πριν το Νεστοριο για οσους το επθυμουν). Στη συνεχεια θα περασουμε πανω απο το Ριβερ Παρτυ(θα το επισκεπτουμε την Κυριακη για καφε πριν την ληξη της εκδρομης) και θα κατηφορισουμε προς το υδατινο περασμα του Αλιακμονα.Απο εκει θα ανηφορισουμε μεσα σε πυκνο δασος οξυας προς το εξωκκλησι του Αγιου Νικητα και το χωριο Κοτυλη ενω στη συνεχεια θα επισκεφτουμε το πυροφυλακιο της Κοτυλης για φωτο και να δουμε το μεγαλυτερο μερος της κορυφογραμμης απο ψυλα.Μετα θα κατηφορισουμε προς Μυροβλητη(αν ο δρομος ειναι κλειστος θα παρακαμψουμε μεσω Παλιας Κοτυλης-Χρυσης λογο διαπλατινσης που γινετε) και απο εκει θα ανηφορισουμε προς τις λιμνες Αρρενων οπου και θα διανυκτερευσουμε με αντισκηνα.Υπολογιζω οτι θα χρειαστουν γυρω στις 5 ωρες μαζι με στασεις! Παρακαλουνται ολοι οι συμμετεχοντες να ειναι καταλληλα εξοπλισμενοι για διανυκτερευση με οτι συνεπαγεται αυτο! Εδω να τονισω οτι απαγορευεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ απο οποιονδηποτε να ησελθει στις λιμνες με το οχημα του ενω τα απορρηματα που τυχον προκυψουν θα πρεπει να τα παρουμε ΜΑΖΙ ΜΑΣ το πρωι της Κυριακης για να τα αφησουμε στο χωριο της Αετομιλιτσας -μια ωρα δρομο- οποτε και καλο θα ηταν να εχουμε μαζι μας σακουλες απορρηματων!

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/08/2009
09:00 Αναχωρηση απο λιμνη Αρρενων προς το χωριο της Αετομιλιτσας και πρωινος καφες στο καταφυγιο-ξενωνα του χωριου. Απο εκει ανηφοριζουμε προς την κορυφογραμμη που οδηγει στην αλπικη λιμνη οπου και σταματαμε για φωτο.Στη συνεχεια κατευθυνομαστε προς το χωριο Γραμμουστα η Γραμμος περνοντας απο τα αλπικα λιβαδια και σταματαμε λιγο πριν κατηφορισουμε για το χωριο με θεα προς την κορυφη 2520! Στο χωριο γραμμουστα μπορουμε να κανουμε ολιγολεπτη σταση και απο εκει να κατηφορισουμε με κατευθυνση προς την μονη Αγιου Ζαχαρια την οποια και θα επισκεφτουμε! Απο εκει θα παμε στο χωριο Πευκος οπου και θα γευματισουμε.Εως το χωριο Πευκος οι δρομοι που θα περασουμε θα ειναι δασικοι η χωματοδρομοι πολυ καλης βατοτητας. Για το τελος της διαδρομης και αναλογα τον χρονο μπορουμε να επισκεφτουμε και το Ριβερ Παρτυ Νεστοριου για απογεματινο αποχαιρετιστηριο καφε.

ΤΕΡΕΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Σε γενικες γραμμες θα κινηθουμε σε βατους δασικους χωματοδρομους , μικρη δυσκολια ισως υπαρξει στην διαβαση ποταμου αλλα ιμαντες και πολυ ορεξη υπαρχει ενω και ενα πολυ ωραιο μικρο κοματι εκτος δρομου και μονο με low μπορει να προστεθει την πρωτη μερα αναλογως την ορεξη......ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ θα παρακαμψουμε το κοματι της διαβασης του ποταμου ενω η διανυκτερευση μπορει να γινει και σε ξενωνες κατοπιν συνενοησης :wink:
Τελευταία επεξεργασία από SIAL και Παρ Ιούλ 17, 2009 7:19 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
SIAL
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό kastorgr » Παρ Ιούλ 17, 2009 1:52 pm

Εδω να τονισω οτι απαγορευεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ απο οποιονδηποτε να ησελθει στις λιμνες με το οχημα του ενω τα απορρηματα που τυχον προκυψουν θα πρεπει να τα παρουμε ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+1000!

Ας προσεξουμε λιγο την φυση. Για να μπορουν και αλλοι, μετα απο μας, να απολαυσουν τις ομορφιες.
Αλεξ, πολυ ωραιο προγραμμα. Μεχρι που σκεφτομαι να κατεβω Ελλαδα μονο για ενα ΣΚ :wink:

Θα περασετε υπεροχα - περιμενουμε φωτογραφιες :D
--------------------------------------------
Ζήσε την κάθε στιγμή
σαν να'ναι η πρώτη και η τελευταία σου!

---Θωμάς---
Άβαταρ μέλους
kastorgr
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Pirelli Cint. AS SF2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: -
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Θωμάς

Δημοσίευσηαπό SIAL » Παρ Ιούλ 17, 2009 9:27 pm

Μεχρι που σκεφτομαι να κατεβω Ελλαδα μονο για ενα ΣΚ :wink

Κανε την κινηση και οτι χριαστει εδω ειμαι!!!Αν βολευουν οι πτησεις μην το σκεφτεσαι!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
SIAL

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Δευτ Ιούλ 20, 2009 12:32 pm

προβλέπω τρελή-μαγευτική εξόρμηση!εύχομαι καλά χωσίδια και να περάσετε τέλεια!και φυσικά περιμένουμε και φώτο!εγώ δυστηχώς εδώ(μπετό-παντόφλα-καυσαέριο και ορκς) :D :D
άντε να χειμωνιάσει! :roll:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό Dimitris_K » Δευτ Ιούλ 20, 2009 5:53 pm

Φίλε SIAL, έχω ερώτημα. Είμαι καινούριος στο χώρο της 4κίνησης, με ένα νεό GV 1.6. Ασφάλτινα λάστιχα. Πιστεύεις ότι θα μπορέσω να ακολουθήσω , ή να την πεσω φουλ 2ήμερο στον ξενώνα και να σας περιμένω Κυριακή να ρθείτε από εκεί για καφέ;
to jeep or not to jeep...
NGV 1.6
Άβαταρ μέλους
Dimitris_K
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Δευτ Ιούλ 20, 2009 7:55 pm

KON.GV έγραψε:άντε να χειμωνιάσει! :roll:

Που θα παει, θα συμβει και αυτο καποια στιγμη!!! :D :D :D
Ex-member

Δημοσίευσηαπό dpol » Δευτ Ιούλ 20, 2009 11:02 pm

KON.GV έγραψε: (μπετό-παντόφλα-καυσαέριο και ορκς) :D :D
άντε να χειμωνιάσει! :roll:

Τα είπες όλα με λίγες λέξεις ρε Κώστα :D :D :D :D και πονάνε τα άτιμα :D :D :D
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό grammos » Τρί Ιούλ 21, 2009 10:07 am

Dimitris_K έγραψε:Φίλε SIAL, έχω ερώτημα. Είμαι καινούριος στο χώρο της 4κίνησης, με ένα νεό GV 1.6. Ασφάλτινα λάστιχα. Πιστεύεις ότι θα μπορέσω να ακολουθήσω , ή να την πεσω φουλ 2ήμερο στον ξενώνα και να σας περιμένω Κυριακή να ρθείτε από εκεί για καφέ;

φιλε DIMITRIS την διαδρομη την εχουμε μελετησει με τον sial και μπορω να πω δεν θα εχεις κανενα προβλημα ακομη και με τα ασφαλτινα (σε καποια σημεια υπαρχουν και οι εναλακτικες παρακαμψεις αν δεν θελεις να το ζορισεις)
βεβαια υπαρχουν και οι ιμαντες στα αυτοκινητα αν..... υπαρχει καποιο προβλημα σε καποιον.
το μονο προβλημα θα υπαρξει αν βρεχει για καμια βδομαδα πριν την εκδρομη καθε μερα (αλλα και παλι με λιγη καλη διαθεση και μπολικο τραβηγμα) θα περασουμε καλα.
φιλε δημητρη απο πιο μερος της ελλαδος εισαι? :D
οσο για τον ξενωνα που σκεφτεσε αν θελεις κατι ειδοποιησε με :) :)
grammos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Τρί Ιούλ 21, 2009 10:30 am

Dimitris_K έγραψε:Φίλε SIAL, έχω ερώτημα. Είμαι καινούριος στο χώρο της 4κίνησης, με ένα νεό GV 1.6. Ασφάλτινα λάστιχα. Πιστεύεις ότι θα μπορέσω να ακολουθήσω , ή να την πεσω φουλ 2ήμερο στον ξενώνα και να σας περιμένω Κυριακή να ρθείτε από εκεί για καφέ;

ευκαιρία να δοκιμάσεις το τουτούνι σου αλλά και να βελτιώσεις τις οδηγικές ικανότητες εκτός! :wink: και φυσικά να το ζήσεις μαζί με έμπειρη παρέα.προσωπικά αν είχες το παλαιό gv και είσουνα από Αθήνα θα σου δάνειζα τα μαντολάστιχα μου μαζι με τις 15'ζάντες. :wink: για την εξόρμηση και μοναδική υποχρέωση να μας γεμίσεις φώτο! :wink:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό Dimitris_K » Τρί Ιούλ 21, 2009 10:56 am

Ειμαι απο Θεσσαλονικη. Δεν σκεφτομαι για καποιον συγκεκριμενο ξενώνα, απλα μια σκεψη εκανα επειδη με τις σκηνες δεν τα παω καλα..οσον αφορα το στησιμο κατα το πλειστον επισης σκεφτομαι εαν τελικα ερθωμ να ερθω απο παρασκευη , να μεινω κστορια καπου για διανυκτερευση. Γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ξυπναω σαββατιατικα απο τις 6 για να οδηγησω μεχρι Καστορια και μετα καπακι βουνο!

Ευχαρσιτω επίδης πολυ τον φιλο που προσφερθηκε να δανεισει λαστιχο.
Dimitris_K
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό grammos » Τρί Ιούλ 21, 2009 11:27 am

Dimitris_K έγραψε:Ειμαι απο Θεσσαλονικη. Δεν σκεφτομαι για καποιον συγκεκριμενο ξενώνα, απλα μια σκεψη εκανα επειδη με τις σκηνες δεν τα παω καλα..οσον αφορα το στησιμο κατα το πλειστον :D επισης σκεφτομαι εαν τελικα ερθωμ να ερθω απο παρασκευη , να μεινω κστορια καπου για διανυκτερευση. Γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ξυπναω σαββατιατικα απο τις 6 για να οδηγησω μεχρι Καστορια και μετα καπακι βουνο!

Ευχαρσιτω επίδης πολυ τον φιλο που προσφερθηκε να δανεισει λαστιχο.

Η βολτα θα αρχισει το σαββατο 15.30 απο καστορια
αρα μπορεις να ξεκινησεις και αργοτερα.
καστορια-θεσσαλονικη μεσω εγνατιας λιγοτερο απο 2 ωρες.
οσο για την διανυκτερευση μπορεις και στο χωριο γραμμος που θα ειμαι και εγω που οργανωνουμε την βολτα με τον SIAL
(απο αρεννες - γραμμος 18 χλμ)οπου τελειωνει η πρωτη μερα
grammos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό Dimitris_K » Τρί Ιούλ 21, 2009 11:33 am

εχεις πολυ δικιο..συγνωμη..ειδα το 09.00 της Κυριακης και μπερδευτηκα!!
η αληθεια ειναι οτι ναι, θα προτιμουσα Δ/Ν σε ξενωνα..εχει και η ανεση της τα καλα της..ετσι;;;;; :D το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θελω να χαλασω την παρεα και να χωριστουμε οι μεν σκληροτραχηλοι εξω στη φυση και εγω ο φλωρος στο σπιτακι :D . Ασε που δεν εχω ιδεα πως θα φτασω μεχρι τον ξενωνα εαν φυγω μονος απο αρεννες . αλλα το βασικοτερο επαναλαμβανω οτι ειναι η παρεα φαση..υπαρχει περιπτωη μηπως να γινει γενικη κατακλυση στον ξενωνα;; για ολους;;;
NGV 1.6
Άβαταρ μέλους
Dimitris_K
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό grammos » Τρί Ιούλ 21, 2009 2:34 pm

Dimitris_K έγραψε:εχεις πολυ δικιο..συγνωμη..ειδα το 09.00 της Κυριακης και μπερδευτηκα!!
η αληθεια ειναι οτι ναι, θα προτιμουσα Δ/Ν σε ξενωνα..εχει και η ανεση της τα καλα της..ετσι;;;;; :D το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θελω να χαλασω την παρεα και να χωριστουμε οι μεν σκληροτραχηλοι εξω στη φυση και εγω ο φλωρος στο σπιτακι :D . Ασε που δεν εχω ιδεα πως θα φτασω μεχρι τον ξενωνα εαν φυγω μονος απο αρεννες . αλλα το βασικοτερο επαναλαμβανω οτι ειναι η παρεα φαση..υπαρχει περιπτωη μηπως να γινει γενικη κατακλυση στον ξενωνα;; για ολους;;;

ειναι ακομη νωρις για να δουμε για τον υπνο,μπορει ο καιρος να εχει αλλα σχεδια.
παντως και εγω θα κατεβω απο αρρενες στον ξενωνα
grammos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό Dimitris_K » Τρί Ιούλ 21, 2009 3:03 pm

Α αυτο είναι πολυ ενδιαφερον που λες τωρα φιλε μου..διοτι εαν μου εγγυασαι οτι θα κατεβεις σιγουρα, τοτε ερχομαι ξενωνα αφου θα εχω εμπειρο οδηγο :)
NGV 1.6
Άβαταρ μέλους
Dimitris_K
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Eκδρομές μελών

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες