Απο χτες διαβαζω, κυριως για εγκυκλοπαιδικους λογους, τα θεματα που αφορουν τις αναρτησεις των ngv. 39 σελιδες για τα mad

, καποιες για τα rr και τα ome,προσωπικες σας εμπειριες απο τις επιλογες που κανατε και μια που εχετε μαζεψει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει σ αυτον τον πλανητη και για ελατηρια και για αμορτισερ..... Οι πληροφοριες πολλες, για εναν αδαη στο χωρο σαν εμενα απειρες... Ειπα λοιπον να παρω μεζουρα να δω τι "λενε" οι μαμα οι δικες μου... Και βλεπω το εξης: 80 ποντους απο το θολο μπροστα και 78 πισω.... Δεν τα γραφω αναποδα, αυτο μετρησα.... Να πω οτι στο δρομο το αμαξι δεν κανει κατι, αλλα απο την αλλη μεταχειρισμενο το αγορασα και δεν ξερω τι εκανε σαν καινουριο. Οι υποψιες οτι ισως κατι δεν παει καλα ηρθαν οταν σημερα σε χωματοδρομο με καλες τρυπες και γουβες, βρηκε η βαση του κοτσαδορου παρολο την αργη διελευση. Να προσθεσω οτι πισω μονιμα εχω τη μπουκαλα του αεριου χωρητικοτητας γυρω στα 72 λιτρα καθαρα (80αρα ή 90αρα χαρακτηριζεται δεν ξερω), οτι το αμαξι γραφει αισιως 109000 απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη χωρις επεμβασεις σ αυτα τα μερη, και ενα χρονο γεματο το αμαξι ειχε παραδομενες πινακιδες....
Και παμε τωρα τα καιρια ερωτηματα....
Τα νουμερα αυτα ειναι νορμαλ με τα λαστιχα που φοραω?
Στην περιπτωση που δεν ειναι ποιες ειναι οι λυσεις για σετ,ελατηρια/αμορτισερ;
Να πω την αμαρτια μου, ενα σηκωματακι το θελω αλλα οχι κατι εχτριμ που να χρειαζονται προσθηκες σε σωληνακια φρενων αποστατες σε ροδες και λοιπα.... Απ οτι καταλαβα το οριο για κατι τετοιο με καμπεροβιδες μονο ειναι οι 5 ποντοι?