kaliakouda έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι τελικά σου βγήκε φθηνότερα, από το να έπαιρνες ένα πιο συντηρημένο, μετά από τόσα φτιαξίματα?

μου βγηκε φθηνοτερα σιγουρα γιατι ολα τα πραγματα χρωματα υλικα και διαφορα τετοιου ειδους τα πηρα απο ενα πολυ φιλο ο οποιος εχει μαγαζι και προμηθευει τα καραβια στον πειραια και οχι μονο οποτε ολα αυτα τα πηρα σε παρα πολυ χαμηλη τιμη δηλαδη τιμη κοστους η οποια ειναι τρελα πιο χαμηλη απο οτι η λιανικη τιμη. (50 - 70 % λιγοτερο) ολα τη δουλεια την εκανα μονος μου στο garaz μου εχω μπιστολια κομπρεσερ για να βαψω εχω αναβατοριο γιατι εχω βενζιναδικο οποτε παλι διαφορικα και ολα μονος μου. ολα αυτα εμενα μου στοιχισαν λιγοτερο απο 50 ευρω απλα εβαλα πολυ προσωπικη δουλεια. τα μονο που εχω πληρωσει περαν τον 50 ευρω(ακουγετε μικρο το ποσο αλλα τοσο ηταν διοτι ειχα την τυχη να εχω τον φιλο με το μαγαζι στον πειραια

) εχω δοσει. 70 ευρω για δυο αυτοματες πλημνες γιατι ειχε χειροκινητες και βαριομουν να βγαινω απο το αμαξι

και 80 ευρω εναν κεντρικο αξονα που ηταν ετοιμος να παραδοσει. μου μενει μονο ενα ολοκρηρο ημιαξονιο μπροστα δεξια μεταχειρισμενο για να μην αγοραζω μπιλιοφορους τωρα

τον οποιο τον βρηκα απο γνωστο ειναι σε καλη κατασταση θα του κανω μια αλαγη στα γρασα και ενα καθαρισμο και προς το καλοκαιρι να μπαλοσο το ψυγειο του καλοριφερ που πηγα σε ενα γνωστο και μου ειπε οποτε θες φερτο 15 - 20 το πολυ. Ολα αυτα τα κανω μονος μου παραμελωντας κοπελα (που γκρινιαζει) και τον σκυλακο μου αλλα τον σκυλο θα αποζημιωσω καθε ΣΚ θα πηγαινω για off road θα τον παιρνω μαζι να οργωσει το βουνο