vagelisfil έγραψε:Το MirrorLink λειτουργεί μόνο με σύνδεση USB και δεν έχει καμία σχέση με το Bluetooth του κινητού. Αντιθέτως όταν το MirrorLink συνδεθεί, παύει η λειτουρργία bluetooth hands free του κινητού με το αυτοκίνητο. Για να λειτουργήσει το MirrorLink πέραν του συμβατού μοντέλου κινητού που απαιτείται πρέπει να είναι εγκατεστημένες σε αυτό εφαρμογές που να υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτή. Δηλαδή δεν τρέχουν όλες οι εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες στο Android κινητό μας. Αντιθέτως οι εφαρμογές MirroLink είναι ελάχιστες και ειδικά όσες έχουν να κάνουν με πλοήγηση είναι επι πληρωμή. Στη σελίδα
http://www.mirrorlink.com/apps μπορείτε να βρείτε όλες τις συμβατές εφαρμογές.
Προσωπικά και εγώ έχω το Galaxy Note 4 και δυστυχώς ούτε το CoPilot ούτε το Maps.ME που χρησιμοποιώ και μου αρέσουν υποστηρίζονται.
Υπάρχουν κάποιες πατέντες που δουλεύουν μόνο με ρουταρισμένα (ας πούμε πειραγμένα) κινητά και μπορείς μέσω του MirrorLink να απεικονίσεις ότι βλέπει η εικόνα του κινητού σου και έτσι να τρέξει και άλλες μη συμβατές εφαρμογές αλλά δε θα τις συνιστούσα.
Λοιπόν μετά από την βοήθεια του φίλου Βαγγέλη τα κατάφερα και εγώ αλλά μάπα το καρπούζι .
Πως γίνετε ??
Θα πρέπει να ξε-ζευγαρώσετε το bluetooth με το κινητό (τουλάχιστον σε μένα έτσι λειτούργησε) και μετά για να λειτουργήσει ΜΗΝ περιμένετε ατόφια οθόνη κινητού στην οθόνη του αυτοκινήτου ΟΧΙ αυτό προς το παρόν με android κινητό και τουλάχιστον με μή ρουταρισμένο θεωρώ πως είναι ακόμα ανέφικτο .
Λοιπόν ... θα πρέπει να διαλέξουμε μια απο τις εφαρμογές οι οποίες είναι συμβατές με το mirror link :
http://www.mirrorlink.com/appsΌταν λοιπόν συνδέσουμε το καλώδιο usb θα ξεκινήσει το pairing θα μαυρίσει η οθόνη του κινητού και θα εμφανίσει στην οθόνη του αυτοκινήτου όποιες εφαρμογές έχουμε κατεβάσει από το link που έδωσα παραπάνω για αυτή την δουλειά. Για αυτούς που δεν έχουνε εργοστασιακό gps θα χαρούν λιγάκι πριν δουν την τιμή.
Θα πατήσετε πάνω στην εφαρμογή που θέλετε να τρέξει και θα τρέξει .

Τώρα περιμένουμε νέες συμβατές εφαρμογές για να έχουμε τουλάχιστον και κανα browser .
Υ.Γ δεν παίζει ρόλο που είναι το χειρόφρενο απο οτι μου είπε και ο Βαγγέλης , εγώ ξέχασα να το δοκιμάσω γιατί πάγωσα .