καλημέρα σε ολο το club!!υπεροχο σκ σε ένα φανταστικο μερος για ολους εμας που εχουμε τρελα με το πρασινο αλλα και με τις πραγματικες off διαδρομες!!
παμε τωρα λιγα λογια

Κυριακος-φοβερος (καταπληκτικες διαδρομες αλλα εχω ντοκουμέντα και για υπουλη αποχοριση του από το πεδιο δρασης

)

υπομονή και θα κυκλοφορισουν τα νεα!!
Η παρεα υπεροχη και το δεσιμο μεταξι μας φαινεται σε κάθε ευκαιρια(βλπ. dpol-Aποστολης)σας κερασα ρε παιδια στο χαντακι λασπουρια

ευχαριστω!!
Vedim εχει γινει πλεον μαχητης του βουνου αλλα μ΄εφαγε ο κερατας οσο τον ειχα πισω μου

Θα τα βαλω τα ατιμα θα τα βαλω!!
Σταυρακας συνοδηπορος και παρεα (και στην ασφαλτο και στο χωμα)ευχαριστουμε
Αποστολη η σουπα της συζηγου ηταν αυτή που κρατησε τα στομαχια μας στην θεση τους διοτι τα κρεατα με την βροχη

Να στε καλα
Ειχα και την τιμη να μπω και στο θυριο του Νικου και να καταλαβω ότι δεν θα ειχα καμια τυχη στην τελευταια διαδρομή εστω και αν με ανεβαζαν στην λασποανηφρα που ηταν ο λογος που αφησα το αμαξι!!!(πρωτη φορα καταλαβα πραγματικα ότι με α/τ σε τετοια λασπη δεν κανεις τιποτα).Θωμα μια χαρα τα πηγε το ngv ας τον να λεει φιλε

Με α/τ ζωγραφιζε και δουλεψαν τα παντα (γαλότσες-παντοφλες-γαντακια για εξεταση κολονωσποπισης

ιμαντες

)Τα παρατισα διοτι αλλιως δεν θα εφτανε η βενζινη του Κυριακου να με τραβαει

εμεινε που εμεινε φαντασου.......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!! (φοτο αυριο)