I am back....
Σορρυ παίδες για την καθυστέρηση αλλά έφυγα εκτάκτως για διακοπές γιατί μου άλλαξαν τελευταία στιγμή το πρόγραμμα, και συνέπεσε πάνω σε μετακόμιση....
Κοινώς ένας πανικός….
Οπότε έχουμε και λέμε...
Οσοι είναι από Αθήνα και χρωστάω καπέλα μπορούμε στην επόμενη συνάντηση να σας τα φέρω ή αν θέλετε να περάσετε από το χώρο εργασίας μου, να σας τα δώσω...
Για τους εκτός Αθηνών θα κανονίσουμε μαζί με το Φάνη να γίνει κοινή αποστολή μαζί με αυτοκόλλητα και κάρτες (π.χ. σε όλους τους Θεσσαλονικιούς, ώστε να γλιτώσετε και τα χωριστά έξοδα !!!)
Υ.Γ. Αν ενδιαφέρονται και άλλα παιδιά που δεν πρόλαβαν την προηγούμενη παραγγελία, έχω φροντίσει για πλεόνασμα, όποτε υπάρχουν για όλους..
Υ.Γ.2 Καλά, απουσίασα σκάρτα μια εβδομάδα και έγινε τέτοιος πανικός ούτε που μπορούσα να το φανταστώ
Κρίμα για αυτά που ειπώθηκαν, είμαι σίγουρος πως πολλοί θα μετανιώσουν για αυτά που έγραψαν (Δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, να παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ....) αλλά από την άλλη πιστεύω ότι έκανε καλό στην τελική, γιατί έπεσαν οι μάσκες και ξέρει ο καθένας με ποιον έχει να κάνει...
Απλά ποτέ δεν φανταζόμουνα πως κάποια άτομα που μέχρι τώρα είχα σε εκτίμηση θα έδειχναν τέτοιο χαρακτήρα. Να είστε όλοι καλά όπου και να είστε και να ξέρετε πως αυτό το φόρουμ όπως και κάθε φόρουμ είναι για να περνάμε καλά, να κάνουμε καλή παρέα και εκδρομές…
Αν δεν ταιριάξαμε δεν έγινε και τίποτα, δεν μπορούν να κάνουν παρέα όλοι με όλους….
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να βγάζουμε την χολή μας εδώ μέσα !!!!
Να είστε όλοι καλά, καλό καλοκαίρι και μακριά από κακοτοπιές….
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.