Τελικά θα έρθουμε με τον "Red Devil"

με pmr ανά χείρας

1.κυριακος-βιβη-svenia-guest star νικολας..............vitara............mud .....................3
2.panoshm-mavrospete.................................... Vitara............MUD.....................2
3.dpol..........................................................GV ..............MUD ...................
4.nick89......................................................vitara ...........MUD ...................
5.αποστολος μανιατης .....................................SAMI .............ΜUD.....................4

6.nikos sakkas + vicarv + nefeli +tara.................vitara .............MUD ....................3:
7Σταύρος 4χ4........................,.,...................GV ............MUD BOYS...............

8.save animal-Ρανια-εκτορας

...................... NGV.............. AT-S.....................2
9.vedim.....................................................GV...............MUD....................
10.red-jim...................................................GV ...............MUD ...................
11.red-jim...................................................GV ...............MUD ...................
12.
13.
Δυστηχως επαγγελματικες υποχρεωσεις ,,, αλλα και ελλειψη πινακιδων θα με κρατησουν στην Αθηνα βιδωμενο ....
Καλα να περασετε φιλοι μου και θα περιμενω τις φωτο για να ταξιδεψω και εγω !!
Τελικα αυτη η Ευβοια ποτε δεν μου καθεται .... πολυ δυσκολη βρε παιδι μου !!