Εχω μπερδευτει λίγο.!!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Εχω μπερδευτει λίγο.!!!

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Πέμ Ιαν 07, 2016 7:34 pm

Το θέμα είναι με το νέο Suzuki .
Και το λέω έτσι γιατί VITARA δεν είναι. Και έχω δικαίωμα νομίζω να γκρινιάζω, μετά από 25 χρόνια με 7 διαφορετικά Vitara που είχα στα χέρια μου.
Εδω μέσα, μέχρι τώρα διαβάζαμε για offroad καταστάσεις και μετατροπές , βελτιώσεις, άλλο τρόπο να βλέπεις το αυτοκίνητο σου .!!!!
Αν αύριο δηλαδή πάρω ένα splash που είναι οικονομικό να γράψω και εγώ εδώ τις εντυπώσεις μου.?
Και επίσης υπάρχει και μια διάκριση. Γιατί δεν φιλοξενούμε εδώ και τους κατόχους SX4-IGNIS κλπ.?
Με το νέο Vitara ισχύει αυτό που λένε για τον γάιδαρο.
ΝΑΙ ΠΕΤΑΕΙ.!!!!!!!!!!!!!!!
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: yoko g015
cb: Όχι
Name: Κώστας Καργάκης

Re: Εχω μπερδευτει λίγο.!!!

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Πέμ Ιαν 07, 2016 7:46 pm

Φίλε μου το φορουμ λέγεται vitara club...αν μη τι αλλο φιλοξενεί και αρκετά μέλη που δεν είναι, ή δεν είναι πλέον κάτοχοι vitara....οπότε είναι λίγο τραβηγμένο να τα ισοπεδώσουμε όλα...

Οσο για το νέο vitara....Αποψη μου και την εχω ξαναπεί....παταγώδης αποτυχία....ενα suv της σειράς που προσωπικά μου φαίνεται και άσχημο...περι ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αν χαλάσεις και το jimny που θα βγάλει τώρα εκεί να δεις γλέντια.....κραταμε μια πισινή για το νέο No2 Grand Vitara αλλά ετσι όπως το παει η εταιρια δεν θα ειναι για τα γούστα μας....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
cb: Ναι
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Πέμ Ιαν 07, 2016 7:52 pm

το θέμα είναι ότι το brand Vitara έπεσε θύμα του marketing και των χαρτογιακάδων...καλή η τεχνολογία και οι τάσεις της μόδας αλλά μέχρι ένα σημείο, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...στην τελική για αυτό υπάρχει το sx4...ποιός ο λόγος να βγάλεις το Vitara ΙΔΙΟ με το sx4 ??

ελπίζω να μην κάνει το ίδιο λάθος με Jimny και Grand Vitara
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Πέμ Ιαν 07, 2016 7:59 pm

Οχι δεν έχω διάθεση να τα ισοπεδώσω όλα, απλά αισθάνομαι λάθος δρόμο απο την SUZUKI.!
Απλά πήρα θέση. :-)
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό mitsosstr636r » Πέμ Ιαν 07, 2016 8:02 pm

Εγώ βασικά έχω μπερδευτεί πολύ...

Ως κάτοχος NV diesel οδηγώ σε βάρος όλου του πληθυσμού του πλανήτη και είμαι απλά θύμα του marketing ;

Αγόρασα Suzuki Vitara το οποίο καλύπτει τις ανάγκες μου αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε αντίστοιχο φορουμ (vitaraclub.gr πληκτρολόγησα και όχι Suzuki Vitara 4X4 offroad ) γιατί δεν πάει παντού όπως οι προκατοχοι του;

Δεν θα γράψω κάτι άλλο γιατί προτιμώ να συζητώ κατ ιδίαν και όχι μέσω θρεντ.

Όλοι μας θεωρώ είμαστε αρκετά ώριμοι για να ξέρουμε που κινούμαστε και οφείλουμε να ξέρουμε τι ζητάμε από το κάθε τι που επιλέγουμε.
Να πέσεις κάτω εφτά φορές, να σηκωθείς οκτώ.
Άβαταρ μέλους
mitsosstr636r

Λάστιχα: G015
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17
Suspension: KYB-MAD
Εργάτης: Όχι
Aka: Νο.1 NV του VC
Name: Μήτσος

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Πέμ Ιαν 07, 2016 8:05 pm

Η απάντηση θα βρίσκεται κάπου σε κάποια σελίδα σε άλλο φόρουμ. Τότε που κάτοχοι Vitara έψαχναν πραγματάκια για το αμάξι τους και χάνονταν μέσα στις δεκάδες θέματα για διάφορα αυτοκίνητα. Δεν είχε να κάνει με μετατροπές και extreme off road ή κάτι τέτοιο. Απλά ήθελαν μια γωνιά που να μπορούν να μιλήσουν για το αμάξι τους. Μετά ήρθε η παρέα και το τώρα.

Οπότε είναι κάπως άδικο να τους πετάξουμε στο δρόμο επειδή απλά το καινούριο vitara δεν μπαίνει σε 30 πόντους λάσπης ή δεν γίνεται κτήνος ή οτιδήποτε. Εξάλλου η παρέα είναι που μετράει. Υπάρχουν και άλλα φόρουμς τα οποία είναι καθαρά για καφρίλες και το μόνο που μετράει είναι το ποιος έχει το πιο πολύ flex στο αμάξι του.

Το κάθε αυτοκίνητο έχει και το δικό του θέμα μέσα στο φόρουμ. Εαν κάποιος δεν θέλει να βλέπει για το καινούριο vitara μπορεί απλά να μην συμμετέχει στα αντίστοιχα topics.

Στην τελική με γεμίζει πολύ περισσότερο να βλέπω χαρούμενες φάτσες με ότι αμάξι έχουν παρά ζήλιες και κόντρες με τζιπάρες νταούλια!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Πέμ Ιαν 07, 2016 8:11 pm

mitsosstr636r έγραψε:Εγώ βασικά έχω μπερδευτεί πολύ...

Ως κάτοχος NV diesel οδηγώ σε βάρος όλου του πληθυσμού του πλανήτη και είμαι απλά θύμα του marketing ;

Αγόρασα Suzuki Vitara το οποίο καλύπτει τις ανάγκες μου αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε αντίστοιχο φορουμ (vitaraclub.gr πληκτρολόγησα και όχι Suzuki Vitara 4X4 offroad ) γιατί δεν πάει παντού όπως οι προκατοχοι του;

Δεν θα γράψω κάτι άλλο γιατί προτιμώ να συζητώ κατ ιδίαν και όχι μέσω θρεντ.

Όλοι μας θεωρώ είμαστε αρκετά ώριμοι για να ξέρουμε που κινούμαστε και οφείλουμε να ξέρουμε τι ζητάμε από το κάθε τι που επιλέγουμε.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Με την SUZUKI τα έχω που δεν έχει πλέων κάτι και για μένα , που ήμουν 25 χρόνια πελάτης. :(
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό BOSS » Πέμ Ιαν 07, 2016 8:12 pm

nick_89 έγραψε:Η απάντηση θα βρίσκεται κάπου σε κάποια σελίδα σε άλλο φόρουμ. Τότε που κάτοχοι Vitara έψαχναν πραγματάκια για το αμάξι τους και χάνονταν μέσα στις δεκάδες θέματα για διάφορα αυτοκίνητα. Δεν είχε να κάνει με μετατροπές και extreme off road ή κάτι τέτοιο. Απλά ήθελαν μια γωνιά που να μπορούν να μιλήσουν για το αμάξι τους. Μετά ήρθε η παρέα και το τώρα.

Οπότε είναι κάπως άδικο να τους πετάξουμε στο δρόμο επειδή απλά το καινούριο vitara δεν μπαίνει σε 30 πόντους λάσπης ή δεν γίνεται κτήνος ή οτιδήποτε. Εξάλλου η παρέα είναι που μετράει. Υπάρχουν και άλλα φόρουμς τα οποία είναι καθαρά για καφρίλες και το μόνο που μετράει είναι το ποιος έχει το πιο πολύ flex στο αμάξι του.

Το κάθε αυτοκίνητο έχει και το δικό του θέμα μέσα στο φόρουμ. Εαν κάποιος δεν θέλει να βλέπει για το καινούριο vitara μπορεί απλά να μην συμμετέχει στα αντίστοιχα topics.

Στην τελική με γεμίζει πολύ περισσότερο να βλέπω χαρούμενες φάτσες με ότι αμάξι έχουν παρά ζήλιες και κόντρες με τζιπάρες νταούλια!

Απολυτα :text-+1: :clap: :clap: :clap:
Πυρ,γυνη και θαλασσα...

Άβαταρ μέλους
BOSS

Λάστιχα: Crosswind M/T LingLong
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: +6
Εργάτης: Ναι
Aka: εκδρομοφαγος
Name: ΒΑΛΑΝΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Πέμ Ιαν 07, 2016 8:13 pm

Εδώ είναι και παραμένει VITARAclub!!! Ουτε splash ουτε τίποτα άλλο.
Δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε τις δυνατότητες του, που σαν 4χ4 είναι πολύ καλές.... σαν του ngv 1.6!!!
Εδω μέσα έχουμε ανθρώπους με μαμα vitara gv ngv που πάνε παντου!!!

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό georgeke » Πέμ Ιαν 07, 2016 9:56 pm

Yπαρχει πλεον μεσαιας τιμης 4χ4 με αργα και αυξημενες offroad δυνατοτητες σε οποιαδηποτε μαρκα?
Ο κυβισμος πλεον δεν ειναι προβλημα γιατι εξελιχθηκαν πολυ τα τουρμπο.

Μου φαινεται οτι επαιξε ρολο και το οτι ασφαλτοστρωνονται συνεχεια ολοενα και περισσοτεροι χωματοδρομοι κι οτι σε ορισμενες χωρες απαγορευεται πλεον η εκτος δρομου οδηγηση.
Άβαταρ μέλους
georgeke
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: COOPER ATT
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: MAD,KYB,ESP,4WD Low
Aka: dynagrego
Name: giorgos

Δημοσίευσηαπό BOSS » Πέμ Ιαν 07, 2016 10:32 pm

kfanis έγραψε:Θα ήθελα να πώ δυό λόγια πάνω σε αυτά που σκέφτεστε και διατυπώνετε πιό πάνω.....

Όταν ακούγαμε πρίν λίγο καιρό την ανακοίνωση ενός νέου Vitara χαιρόμαστε που η γραμμή θα ανανεωνόταν! :D
Όταν πιά η αναμονή τελείωσε, και είδαμε πραγματοποιημένη την ιδέα της Suzuki, δεν θα ήταν ψέμματα να πούμε πως οι περισσότεροι, (μαζί και εγώ) απογοητευτήκαμε... :think:
Απο το 1ο πραγματικά εμπνευσμένο Vitara του 1988 και με μια ιστορία 27 χρόνων μέχρι και το προηγούμενο μοντέλο απο το σημερινό, τα αυτοκίνητα αυτά "ζωγράφιζαν" εκτός δρόμου και έκαναν τον ανταγωνισμό να χλωμιάζει όταν έβγαινε νέο μοντέλο!
Όλοι φοβόμαστε την εποχή που το μοντέλο θα έμοιαζε περισσότερο με το Forester... :(
Kαι δυστυχώς αυτή η εποχή ήρθε!! :arrow: :arrow:
Όλοι πλέον διαπιστώνουν πως η "γραμμή του αίματος" έσπασε!!
Το νέο μοντέλο δεν έχει ομοιότητες με την φιλοσοφία των προηγούμενων, ακολουθόντας τη φιλοσοφία των compact SUV's που επιβάλει η παγκόσμια αγορά!

Απο εκεί και πέρα όμως..... :idea:

Το αίμα νερό δεν γίνεται και το όνομα VITARA βρίσκεται στο logo μας... :!:

Σκεπτόμενος πρίν λίγο καιρό για το αν το νέο μοντέλο είχε θέση στο club, αναρωτήθηκα, αφού δεν είχα πολλές προσδοκίες απο το ίδιο το αυτοκίνητο, τι θα μπορούσα να περιμένω απο τούς ανθρώπους που θα το αγόραζαν!
Σκέφτηκα τόσα χρόνια εδώ μέσα, ανθρώπους που εφάρμοσαν φανταστικές ιδέες πάνω στα αυτοκίνητά τους και λέγαμε όλοι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Σκέφτηκα παιδιά όπως τον Κώστα πιο πάνω, να πέφτουν με τα μούτρα πάνω σε Αrduino και πλακέτες και να βγάζουν τα μάτια τους ώστε να αποκτήσει προσβάσιμο κλείδωμα το 1.6...
Σκέφτηκα τον Πάνο που σκίστηκε πάνω στο Autocad να βγάλει ποδιές προστασίας, όχι μόνο για το δικό του μοντέλο αλλά και για όλα τα υπόλοιπα!!!!!!!!
Σκέφτηκα λοιπόν.....γιατί να μην δώσουμε την ευκαιρία και στούς κατόχους του νέου μοντέλου να "δουλέψουν" πάνω στο αμάξι τους και να μας εκπλήξουν και αυτοί;;;;

To να τους δώσουμε λοιπόν ένα βήμα για τούς "δημιουργικούς προβληματισμούς" τους, καλωσορίζοντάς τους εδώ, ήταν κάτι πραγματικά ανώδυνο για το forum!
Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουμε γνωρίσει εκτός απο usernames και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ παιδιά!
Και θα πώ και απόλυτα συνειδητοποιημένοι σχετικά με την αγορά τους!

Ο χρόνος θα δείξει αν και κατά πόσο το νέο μοντέλο θα αποτυπωθεί στη μνήμη των αγοραστών του με τον ίδιο τρόπο που έκαναν τα προηγούμενα....
Παρ'όλα αυτά νομίζω οτι αξίζουν μια ευκαιρία.... :!:

Τι λέτε;;;; ;-)

:text-+1: :handgestures-thumbupleft:
Πυρ,γυνη και θαλασσα...

Άβαταρ μέλους
BOSS

Λάστιχα: Crosswind M/T LingLong
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: +6
Aka: εκδρομοφαγος
Name: ΒΑΛΑΝΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ Ιαν 07, 2016 10:38 pm

Ωραιος ο Φανης μας :-) :clap: :clap: :clap: :clap:
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Ιαν 07, 2016 10:38 pm

kostas fk έγραψε:απλά αισθάνομαι λάθος δρόμο απο την SUZUKI.!

Θέλουμε δε θέλουμε, η SUZUKI το αποφάσισε, τώρα κατά πόσο θα δικαιωθεί αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον.

Πάντως έστω και με τα ηλεκτρονικά καλούδια, οι πλούσιες εκδόσεις πιστεύω (αρχικά με καλά λάστιχα και εν καιρό με κάποιο ψήλωμα) θα τα πάνε αρκετά καλά σε κάποιες εκδρομές, ο καιρός θα δείξει κατά πόσο θα "ανταπεξέλθουν" σε δύσκολες διαδρομές, ανάλογα και με τις μετατροπές που ενδεχομένως μπορεί να βγουν στην αγορά....

Μην ξεχνάμε ότι η κατασκευή τους είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει, στο χέρι μας είναι να ψαχτούμε όλοι μας και να κοιτάξουμε να δούμε πως θα "εξελίξουμε" και αυτά τα μοντέλα ώστε να γίνουν λίγο πιο σκληροτράχηλα ;-)

Όλο αυτό πάντως εμένα μου κάνει κάτι σαν "homework" για τους απανταχού μοντιφαδόρους και θα χαρώ πάρα πολύ να δω τέτοιες δουλειές εδώ μέσα, αντίστοιχες της πολύ σημαντικής δουλειάς που πρόσφερες και εσύ προσωπικά σε αυτό το club Κώστα μου, με τα αργά στο NGV1,6 ;-)

Καλή συνέχεια :D :D
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό iakgia » Πέμ Ιαν 07, 2016 11:49 pm

Δεν υπάρχει λόγος για κάποιο μπέρδεμα....!! :naughty: :naughty: :naughty:
Όπως άφησαν να εννοηθεί και κάποιοι διαχειρηστές , το γκρουπ απευθύνεται και αγκαλιάζει όλους τους κατόχους VITARA (και GV , NGV , NV). :-) :-)
Όσον αφορά το NV....
Είναι αλήθεια οτι το νέο βιτάρα καθώς φαίνεται απο τα χαρτιά αλλά και την εμφάνισή του δεν είναι "κληρονόμος" των "προγόνων" του... :cry: :cry: Περισσότερο για αντιγραφή του subaru forester μου δείχνει....παρ΄όλα ταυτα ο χρόνος θα δείξει την τελική ετοιμυγορία για τις ικανότητές του!!!
Συμφωνώ στο οτι η εταιρεία έχει στη γκάμα άλλα μοντέλα που είναι soft 4x4 (sx4-ignis-swift κτλ) και θα έπρεπε να κρατήσει λίγο πιό "αντρικό" το νέο μοντέλο.
Τρανό παράδειγμα η LANDROVER, η MERCEDES, η JEEP οι οποίες κράτησαν και πωλούν το defender, τη σειρά G και WRANGLER -αντίστοιχα- με χαρακτήρα καθαρόαιμων 4χ4 , με αποτέλεσμα να μην χάσουν τους πελάτες-λάτρεις του είδους.

Σε κάθε περίπτωση , όσοι έχουν στο μπρελόκ τους το λογότυπο "vitara" ανήκουν εδώ ....!!!....στην παρέα μας....!!! :clap: :clap:
VITARA JLX 1.6 16v 5d 180.000χλμ Ιάκωβος
ΑΠΛΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ !!! ...ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....!!!
Άβαταρ μέλους
iakgia
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: YOKOHAMA GEOLANDAR
Διάσταση ελαστικών: 215/60/15
Suspension: KAYABA
Aka: Selby
Name: Μάκης

Δημοσίευσηαπό ChristosJP » Παρ Ιαν 08, 2016 12:22 am

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: εχει λεγειν ο αδμιν!!!!!
Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφές, νησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύρια
άιντε πάρτε τα βρε και αλωνίστε τα βρε
Άβαταρ μέλους
ChristosJP

Λάστιχα: MAXXIS BIGHORN 764MT
Διάσταση ελαστικών: 225x75x16
Suspension: trailmaster
Name: Χρηστος

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες