Λίγο πρίν τις γιορτές των Χριστουγέννων πήγα μια εκδρομούλα με την οικογένεια και κατά την διάρκεια αντιλήφθηκα ότι οι ζώνες ασφαλείας που δένουν τα 2 παιδικά καθισματάκια ήταν χαλασμένες, δηλαδή δεν κομπλάρανε στο απότομο τράβιγμα ούτε καν με το χέρι!
Δεν ξέρω πόσο καιρό ήταν χαλασμένες,(σίγουρα λιγότερο από 6μηνο γιατί τις είχα καθαρήσει και τότε λειτουργούσαν μια χαρά), αλλά ευτυχώς που δεν είχα κάνα τροχαίο!
Έκατσα και ασχολήθηκα αμέσως αφού γυρίσαμε, έως το βράδυ, για να δω τι φταίει.
Ξεκίνησα να ξηλώνω με προσοχή τα πλαϊνά πλαστικά από το πορτ-παγκαζ και έφτασα στις ζώνες. Ύστερα από δοκιμές διαπίστωσα ότι πράγματι, είναι χαλασμένες.
Έτσι Δευτέρα πρωί πήγα στην αντιπροσωπεία για να σιγουρευτώ και να δω τι θα κάνω...
Αφού το είδε ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι συχνό φαινόμενο όσοι έχουμε παιδικά καθισματάκια.
Λοιπόν τώρα ακούστε και τα καλά: 250ευρώ η 1 ζώνη χ2 = 500ευρώ + τοποθέτηση περίπου 70ευρώ

Είχα και ένα πρόβλημα με μια φίσα και για να το βάλουν στον διαγνωστικό ήθελαν 28ευρώ +Φ.Π.Α.+ την επισκευή της

Όχι ευχαριστώ δε θα πάρω

Ε, λοιπόν 2 ζώνες "ολοκαίνουριες" 50ευρώ, (ούτε σκόνη δεν είχαν), τις έβαλα επι τόπου, τρεις βίδες η κάθε ζώνη και όλα καλά, 60ευρώ μαζί με τη φίσα.
Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να μη μας ποιάνουν κορόιδα, αλλά και να βοήθησα κάποιον από την παρέα.
Υ.Γ.Εάν το έβαλα σε λάθος post, παρακαλώ διορθώστε το γιατί είμαι καινούριος σε forum,γενικά.
Ευχαριστώ.