από Fotini P. » Πέμ Δεκ 17, 2015 12:05 am
Καλησπέρα στην παρέα.
Με λένε Φωτεινή κι ύστερα από τριετή (!!!) αναζήτηση για όχημα, παρέλαβα πριν 2 εβδομάδες το νέο μου, Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Vitara S, 1400, 140 HP, αυτόματο. Να σημειώσω πως διάβασα πάρα πολλά σ'αυτά τα χρόνια, κι έκανα πάρα πολλά test drives. Επίσης πως η αυτοκίνηση για μένα είναι το μεράκι μου, το αυτοκίνητο δεν είναι απλά μέσο μετακίνησης, οπότε έπρεπε να διαλέξω πολύ προσεκτικά.
Με καμάρι να δηλώσω πως είναι το πρώτο που παραδόθηκε στην Ελλάδα καθώς το παρήγγειλα στις 16 Σεπτεμβρίου, μόλις δύο ημέρες μετά την εξαγγελία του μοντέλου από την suzuki. Η αλήθεια είναι πως όλο το διάστημα μέχρι την παράδοση είχα ανησυχία, καθώς δεν το είχα οδηγήσει αφού δεν υπήρχε ασφαλώς.
Δεν έχω προλάβει ακόμη να πάω μακρυά λόγω φόρτου εργασίας, αλλά στις 2 εβδομάδες έχω κάνει ήδη περίπου 800 χιλιόμετρα κι έχω να πω σαν πρώτη εντύπωση πως είναι καλύτερο από ότι περίμενα. Έψαχνα κατά βάση "γκαζιάρικο" αμάξι και με μεγάλη μου χαρά είδα πως φεύγει πολύ γρήγορα, από χαμηλές στροφές. Έχει πολλά καλά ακόμα (εξοπλισμό, μαύρες ζάντες, χώρους κλπ) αλλά θα επανέλθω μελλοντικά, όταν θα έχω βγει και εκτός δρόμου και θα έχω περισσότερα στοιχεία.