vicarv έγραψε:Θίξατε ένα θέμα που................με πονάει πολύ!!!!
Εγώ από την αρχή των capital controls δεν μπορώ να στείλω χρήματα ή να πληρώσω κάτι από το εξωτερικό χρησιμποιώντας πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη.
Εχω τρεις μέσα: 1 visa & 1 mastercard της Εθνικής και 1 Mastercard της eurobankΕπίσης δοκίμασα να συνδέσω και μια prepaid virtual της Πειραιως και δεν έδινε έγκριση η τράπεζα...
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα για να μπορείτε όλοι εκτός από εμένα.....τι να πω....![]()
vicarv έγραψε:Θίξατε ένα θέμα που................με πονάει πολύ!!!!
Εγώ από την αρχή των capital controls δεν μπορώ να στείλω χρήματα ή να πληρώσω κάτι από το εξωτερικό χρησιμποιώντας πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη.
Εχω τρεις μέσα: 1 visa & 1 mastercard της Εθνικής και 1 Mastercard της eurobankΕπίσης δοκίμασα να συνδέσω και μια prepaid virtual της Πειραιως και δεν έδινε έγκριση η τράπεζα...
![]()
![]()
![]()
![]()
nidi έγραψε:vicarv έγραψε:Θίξατε ένα θέμα που................με πονάει πολύ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Βικυ, δοκιμασε την χρεωστικη ENTER Visa της Alpha Bank. Δοκιμασμενη καρτα εδω και 12 χρονια για αγορες ΑΠΟ το εξωτερικο, αναληψεις ΑΠΟ το εξωτερικο και συναλλαγες ΜΕΣΩ ιντερνετ σε paypal, ebay, itunes, apple store, western union και παει λεγοντας.
dpol έγραψε:vicarv έγραψε:Θίξατε ένα θέμα που................με πονάει πολύ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Βικυ το προβλημα ειναι στο ποσο, αν θες να πληρωνεις παραγγελιες του μαγαζιου που ειναι σε μαγαλα ποσα τοτε πρεπει να ακολουθησεις την οδο της εισαγωγης μεσω τραπεζας, εμεις εδω μιλαμε για μικρα ποσα, μερικες δεκαδες αντε λιγες εκατονταδες γιουργια.
Τον Οκτωβρη, που ηταν πολυ πιο αυστηρα τα CC, πληρωσα 450€ με debit card για διαμονη εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα, μεγαλυτερη συναλλαγη δεν εχω κανει.
gv2000 έγραψε:όχι μην τα μπερδεύουμε...δεν έχει να κάνει ούτε με το ποσό ούτε με την τράπεζα.
έχει να κάνει με τον κωδικό συναλλαγής κάτι το οποίο δεν το ξέρουμε εκ των προτέρων για το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Δημήτρη η συναλλαγή σου με το ξενοδοχείο στο εξωτερικό ήταν επιτυχής γιατί ήταν επιτρεπτό το "είδος υπηρεσίας" που ήθελες να εξοφλήσεις.
Βίκυ ούτε τώρα μπορείς να πληρώσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προιόντα στο εξωτερικό αλλά από την στιγμή που έχεις υπόλοιπο στο paypal τότε μπορείς.
επίσης σε μερικά κινέζικα περνάνε οι κάρτες γιατί πολύ απλά εμπορεύονται και άλλα αγαθά πέραν των ηλεκτρονικών gadgets που αγοράζουμε οι περισσότεροι.για παράδειγμα από vickmall.com αγοράζω άνετα με κάρτα μέσω paypal χωρίς πρόβλημα.
για το ποιες συναλλαγές επιτρέπονται μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό μπορείτε να το δείτε στο site της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Ted23 έγραψε:Εγω ρε παιδιά. 14 οκτωβρη προσπαθησα να αγορασω απο το sportsdirect καποια ρουχα ποσο 140 ευρω κ to paypal μου ελεγε οτι η συναλλαγη ειναι pending. Σήμερα που μπηκα λεει expired ενω σε προσπαθεια σε ελληνικο ιντερνετικο καταστημα μου εγραφε denied. Πιστωτικη πειραιως
Τελικα τι γινεται;;
gv2000 έγραψε:Ted23 έγραψε:Εγω ρε παιδιά. 14 οκτωβρη προσπαθησα να αγορασω απο το sportsdirect καποια ρουχα ποσο 140 ευρω κ to paypal μου ελεγε οτι η συναλλαγη ειναι pending. Σήμερα που μπηκα λεει expired ενω σε προσπαθεια σε ελληνικο ιντερνετικο καταστημα μου εγραφε denied. Πιστωτικη πειραιως
Τελικα τι γινεται;;
μα αυτό λέμε..πως να περάσει η συναλλαγή? για sportsdirect βάλε λεφτά στο paypal και κάνε την αγορά που θες. όσο για το ελληνικό κατάστημα λίγο περίεργο μου φαίνεται εκτός και αν τα λεφτά θα πηγαίνανε εξωτερικό...
υ.γ. την πιστωτική δεν την φοβάσαι λίγο για τέτοιες αγορές? άποψη μου, καλύτερα με χρεωστική συνδεδεμένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου... τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω
Antonioz έγραψε:Επαναλαμβάνω στο ebay με PAYPAL (συνδεδεμένη με visa) αγοράζω αβέρτα..
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες