Για να αγοράσουμε μέσω PayPal από το εξωτερικο θα πρέπει να έχουμε χρήματα στο balance. Δηλαδή όταν μπαίνουμε στο paypal να βλέπουμε 'paypal balance. ... €'. Για να φορτώσουμε το balance θα ακολουθήσουμε τον παρακάτω τρόπο μόνο από laptop ή desktop. Ξέρω ότι λειτουργεί με κάρτα ALPHA BANK αλλά μάλλον και με eurobank. Όπου κυκλωμενο με κόκκινο τι επιλέγουμε. Συνδεόμαστε στο paypal και επιλέγουμε request money
Γράφουμε ένα email που δεν είναι συνδεδεμένο με paypal, από το οποίο ζητάμε χρήματα. Γράφουμε το πόσο, π.χ 100€, επιλέγουμε goods (συγνώμη δεν το κυκλωσα) οπωσδήποτε και επιλέγουμε continue.
Εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο που μας λέει ότι ζητάμε χρήματα από κάποιο email. Επιλέγουμε continue.
Εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο που μας επιβεβαιώνει από πιο email ζηταμε χρήματα και το ποσό. Εδώ να αναφέρω ότι στα 100€ κρατάει το paypal περίπου 4€ προμήθεια.
Συνδεόμαστε στο email από το οποίο ζητάμε χρήματα και βλέπουμε το παρακάτω μήνυμα όπου αναφέρεται το email που μας ζήτησε χρήματα και το ποσό. Επιλέγουμε pay now.
Εμφανίζεται παράθυρο το οποίο λέει να συνδεθούμε στο paypal ή να πληρώσουμε μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιλέγουμε το δεύτερο. Εγώ το έκανα από το κινητό γι' αυτό δεν εμφανίστηκε η επιλογή την οποία έγραψα εγώ. Εφόσον το επιλέξουμε γράφουμε στην φόρμα που θα εμφανιστεί τα στοιχεία της κάρτας από την οποία θα φορτώσουμε το balance. Δεν έχω φωτογραφίες γιατί το κάνω από κινητό. Στο email από το οποίο θα γίνει η πληρωμή γράφουμε το email στο οποίο μας ήρθε το μήνυμα (request) και τηλέφωνο διαφορετικό από αυτό που έχουμε στο paypal π. χ σταθερό. Πατάμε pay now στις επόμενες φόρμες και τελειώσαμε.
Μετά μπαίνουμε στο paypal και επιλέγουμε εκεί που είναι κυκλωμενο accept και βλέπουμε το balance με 96€ περίπου. Εδώ εγώ σας δείχνω πως ακυρώνουμε το request που στείλαμε στην αρχή.
Επιλέγουμε cancel.
Αυτά παιδιά και καλές αγορές. Για οτιδήποτε πείτε μου.