grvitara έγραψε:Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τις διαστάσεις που ζητάς γιατί θέλει ξήλωμα πόρτας και προς το παρόν δεν το έχω κάνει.
mitsosstr636r έγραψε:η θύρα OBD βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον λεβιέ που ανοίγει το καπό.
για ρεύματα και τα λοιπά που ρωτάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Όμως, επειδή βλέπω μένεις Πετρούπολη , μπορώ να σου φέρω το NV κάπου κοντά και να μετρήσεις ο ίδιος πόρτες και χώρους.
panoshm έγραψε:Χωρίς παρεξήγηση, αλλά πας να αγοράσεις τα κορδόνια πριν πάρεις τα παπούτσια
Χαλάρωσε και απόλαυσέ το, σιγά-σιγά θα τα βρεις όλα, όταν το πάρεις στα χέρια σου

Thnx σε όλους.
Να εξηγήσω...
Δουλεύω απίστευτες ώρες και δεν έχω χρόνο να αφιερώσω στο αυτοκίνητο...
Η ιστορία (η δική μου...) έχει δείξει πως ότι δεν κάνω τώρα, δεν θα το κάνω ποτέ! (πρακτικά αυτά είναι το 'δωράκι' μου σε εμένα για τη πίεση που τραβάω, συνήθιζα να ΄ξεπιέζομαι' ασχολούμενος με τη μηχανή όμως ένα πρόβλημα υγείας έχει αφήσει το gtr μου στο γκαράζ μήνες τώρα!)
Επιπλέον επειδή προμηθεύομαι τα υλικά από το Σικάγο όπου μένει ο κουνιάδος μου (βρίσκω τα πάντα πολύ φθηνότερα - η κρίση γαρ) , περνούν αρκετές ημέρες μέχρι να τα λάβω...
Εχοντας αρκετά αυτοκίνητα αλλάξει (...είπαμε είμαι πουρό, άσε που με το leasing ότι πάρεις είναι μέχρι 3 χρόνια!), έχω πλέον την βεβαιότητα ότι ο ήχος που παράγουν εργοστασιακά είναι μεν 'καλά ζυγισμένος' αλλά όχι όσο θα ήθελα... Αυτό με κάνει να προχωράω σε αναβάθμιση του ice. Είδα και στο vitara.it τη φωτό των εργαστασιακών ηχείων και έπαθα σοκ! Μιλάμε είναι της τάξης των 2-3 ευρώ...
Οπότε, mitsosstr636r, αφού μένεις πετρούπολη, σου στέλνω με pm το κινητό μου για το ερχόμενο Σ/Κ αν είσαι free, Ούτε 3' δεν θα χρειαστώ...