Περιτο να πω οτι σχεδιάζω την εκδρομή αυτη έστω και μέσα στο μυαλό απο τα χρόνια του δημοτικού,πρώτο ακούγοντας για αρκουδορεμα και βαλια καλντα.Ήρθε λοιπον ή ωρα να δουμε και αυτές τις ομορφιές της πατρίδος μας γνωρίζοντας την δυνατή παρέα του v.c....και δεν περνούν και οι μερες
Φανη αν ο πεθερος και ο αδερφος της γυναικας σου βαλουν βενζινες τους παω εγω!!!! ΧΧΑΧΑχαχαχαχαΧΑχαχΑχαχα Περα απο την πλακα ελπιζω να μην ειναι σοβαρος ο λογος που αποσυρεις την συμμετοχη...
kfanis έγραψε:Τελικά αν κάτι "δέν σου βγαίνει" όσο και αν το παλέψεις, κάποια άλλη τρικλοποδιά θα στο χαλάσει..... Δυστυχώς αποσύρω τη συμμετοχή μου φιλαράκια... Καλά να περάσετε όλοι σας!!
και θα με αφήσεις με τον Χριστάκη που δεν περπατάει??? καλά να είμαστε και πάλι θα πάμε.
Ανεφοδιασμός καυσίμων στα σημεία που αναφέρω δεν υπάρχουν αλλού βενζινάδικα σε όλες τις διαδρομές
Όλοι να είναι στα σημεία εκκίνησης στην ώρα τους , δεν θα υπάρχει καμία καθυστέρηση παρά μόνο για σοβαρό λόγο (όσοι έρχονται από μακριά αν καθυστερήσουν την μέρα της Παρασκευής θα μας βρουν στην Βωβούσα! )
Όλες οι διαδρομές θα είναι σχεδόν εκτός πολιτισμού οπότε προμηθευτείτε ότιδήποτε από Μέτσοβο , στην αρχή της βόλτας (στην Βωβούσα δεν υπάρχει ούτε μίνι μαρκετ )
Όλα τα οχήματα , όπως και τα πληρώματα τους , θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα για λάσπη - χιόνι - βροχή.
Ξηρά τροφή ( και όχι μόνο )θα πρέπει να φέρουν όλα τα οχήματα (το Σάββατο θα πρέπει να έχουμε τάκους και μουσαμάδες μαζί μας) όπως και πόσιμο νερό.
Στο φιλόξενο καταφύγιο της Βωβούσας θα υπάρχουν τα απαραίτητα για προβολή φωτογραφιών και βίντεο στην μεγάλη τηλεόραση.
Επίσης να ενημερώσω ότι ο αγαπητός φίλος Πιλότος μας A7PILOT θα μπορεί να φέρει στην εκδρομή μας τα εκλεκτά του προιόντα περί λαδιού (εγώ ήδη τον παρήγγειλα 2 ντεπόζιτα κιροζίνη εεεε συγνώμη! Αγουρέλαιο ήθελα να πω! ) Δείτε και εδώ για περισσότερα :http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=93&t=19542
Ζητηται συνοδηγος απο αθηνα να μοιραστουμε εξοδα, βενζινες και διαμονη!!!!! Αμαξι ειτε με το δικο μου ειτε με το δικο του!!! Με το που γυρισαμε απο τον παρνωνα δεν κρατιεμαι θελω κιαλλη φυση!!!!!!
vaggoulas έγραψε:Ζητηται συνοδηγος απο αθηνα να μοιραστουμε εξοδα, βενζινες και διαμονη!!!!! Αμαξι ειτε με το δικο μου ειτε με το δικο του!!! Με το που γυρισαμε απο τον παρνωνα δεν κρατιεμαι θελω κιαλλη φυση!!!!!!