vedim έγραψε:Χαχαχα.....δεν σας έχω δει καλέ παιδιά μου όμορφα να διαλεξω τον πιο όμορφο!!!!
Σοβαρά τώρα οποιουδήποτε απλά να μπορώ να έχω μια επικοινωνία!
Σου έστειλα το δικό μου Στείλε μου με μήνυμα στο κινητό μου, τον δικό σου αριθμό να σε καταχωρήσω και εγώ, σε άγνωστα θα αποφεύγω να απαντάω την Παρασκευή
Παιδια λογω της απεργιας των καραβιων αυριο το φιλαρακι που θα ερθει μαζι μου (ειναι στη ζακυνθο) θα ξεκινησει παρασκευη πρωι τελικα. 10-10.30 θα τον μαζεψω απο κορινθο και προφανως σε μιση ωρα δεν προλαβαινω να κανω κορινθος κερασια.... υπολογιζω να ειμαι κερασια 11.30 - 12. Θελει καποιος να μου στειλει στο google maps την διαδρομη που θα κανουμε για να σας βρω;
Παρακαλούνται όλα τα μέλη με σκηνή pop up (ναι αυτές που ανοίγουν μόνες τους), να κάνουν μια πρόβα στο σπίτι πρώτα. Εγώ την ανοιγόκλεισα καμιά εικοσαριά φορές και πλέον θυμάμαι. Αλλά ας το θυμάται και κάνας άλλος!!! Άντε μπράβο γιατί πριν 2 χρόνια στην Κινέττα παραλίγο να φωνάξουμε τα ΕΜΑΚ να την κλείσουν
Τι να ευχηθω τωρα οτι θα περασετε καλα ειναι δεδομενο ,οτι και αυτη η εκδρομη θα γραψει ιστορια ειναι επισης σιγουρο ας ευχηθω λοιπον να γυρισετε πισω με μια γερη δοση ευχαριστησης και ευτυχιας που θα διαρκεσει για πολυ η τουλαχιστον μεχρι να μας δωθει παλι η ευκαιρια
Καλους δρόμους, καλες διαδρομες στην φυση αγαπητοι