...πως στο καλό έχουμε "κολλήσει" έτσι?
Πως γίνεται?... τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες να αποτελούν ένα τέτοιο ενιαίο σύνολο που στο τελος να μας κάνουν όλους να λυνόμαστε από τα γέλια όταν συναντιόμαστε?

....κι όμως γίνεται φίλοι μου και η απόδειξη βρίσκεται σε κάτι που ποτέ δεν το είχα σκεφτεί, αλλά εντελώς τυχαία "έπεσα" πάνω σε κάτι.... που... μου θύμησε όλους αυτούς τους παλιοχαρακτήρες

Απολαύστε μαζί μου

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις .....είναι εντελώς συμπτωματική)

kfanis

Είναι τέλειος τύπος ανθρώπου του λαού. Ευφυολόγος, τραγουδιστής, καλόκαρδος, πατριώτης, πολιτικός, ετοιμόλογος, ερωτιάρης. Πότε είναι πλούσιος, πότε φτωχός, πότε κάνει τον κουτό, πότε τον παλικαρά. Είναι ο τέλειος τύπος Ρωμιού. Τον βρίσκεις παντού
char

Δερβέναγας. Είναι ο εκτελεστής του νόμου. Ενώ πολλές φορές κακομεταχειρίζεται τον Καραγκιόζη κατά βάθος τον φοβάται για την πονηριά του. Μόνο ο Μπάρμπα Γιώργος τα βάζει με τον Βελιγκέκα και πολλές φορές τον δέρνει.
kaliakoudas

Είναι ο τέλειος τύπος του βουνίσιου χωριάτη του Ρουμελιώτη. Άνθρωπος δυνατός, τίμιος. ηθικός, πολύ αγαθός. Του αρέσει το τζάμπα και έχει μεγάλη μανία να παντρευτεί. Ο Καραγκιόζης γνωρίζοντας όλα αυτά τον μπλέκει πολλές φορές εκμεταλλευόμενος την αγαθότητά του. Χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη φωνή του και η μιλιά του με βλάχικους ιδιωματισμούς.
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Ζακυνθινός απο παλιά αρχοντική οικογένεια ξεπεσμένη.
Πάντοτε όμως αποτυγχάνει στους έρωτές του και τις περισσότερες φορές τρώει ξύλο.
tzivitzonis

Είναι το μεγάλο παιδί του Καραγκιόζη. ‘Έξυπνος και εφευρετικός σαν τον πατέρα του. ‘Ένας Καραγκιόζης υπό κατασκευή και εξέλιξη.
antonis1627

Σύμβολο ομορφιάς και αντικείμενο έρωτα
panoshm

Είναι το μεσαίο παιδί του Καραγκιόζη και όλη η οικογένεια απορεί πως παχαίνει χωρίς να τρώει.
theo_ts

Το αντίθετο του ονόματός του. ‘Ασχημος με τεράστιο κεφάλι και μύτη. Μικροσωμος με κοντά πάδια. ‘Εχει την ιδέα άτι είναι ωραίος και κοροϊδεύει τους άσχημους. Σατυρίζει τους πετυχημένους (δήθεν) της κάθε εποχής που μιλάνε με ουί και με γιές.
nick89

Είναι το μικρότερο παιδί του Καραγκιόζη
GEORGE.B

Ψευτοπαλληκαράς, της παλιάς Αθήνας. Ποτέ δεν εννοεί να υποχωρήσει, αν και πάντοτε τρώει ξύλο της χρονιάς του (από τον Μπαρμπα Γιώργο

Σας αγαπώ κι ας είστε έτσι όπως είστε, παλιοχαρακτήρες