ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ ΒΟΛΤΑ !
Normal ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΡΜΑΛ
Διαδρομη για νορμαλ οχηματα στα περιξ Νεροτριβιας-Παγωντα-Βασμου-Κοσμας Αιτωλος
Ομαδαρχης: Βιδομετάλ Λούκας Γιάννης με βοηθους Mihalis Mavrofridis και Σχολή Οδηγών Μπάμπης Κορώνης
Μεσου επιπεδου Ι :Διαδρομη στην πλευρα Ακρες-Κυπαριση-Αγιος-Παγωντας-Κοσμας Αιτωλος
ΟΜΑΔΑ 1)
Ομαδαρχης:Manos Kapetanakis με βοηθους πλοηγους Giorgos Kleidaras ,Alex Manti,Apostolis-Iwanna Fourlis
ΟΜΑΔΑ 2
Ομαδαρχης
Χαραλαμπους Τακης με βοηθους Κωνσταντίνος κούλης ,Panos Sj,Trifwnas Basukos
ΜΕΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΙ
Διαδρομη με εισοδο απο Καμαριτσα στα περιξ του Αγιου με κατευθηνση Μαρκατες -Κοσμας Αιτωλος
ΟΜΑΔΑ 3
Ομαδαρχης George Gikas με βοηθους Dimitrios Doukas Leventis Dimitris
ΟΜΑΔΑ 4
Ομαδαρχης:Dimitris Tsadilas με βοηθους Mitsos Dimitra και Θοδωρης Jk!
ΟΜΑΔΑ 5 Alekos Apostolidis Panos Katsanas @sokratis xouliaras
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΤΡΕΜΕ Ι
Διαδρομες στο Καντυλη Πυξαρια για οχηματα τυπου rubikong -καθημερινα οχηματα κλπ
ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ Α Manos Lawyer
ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ Β Nikos Stefanidis
Βοηθοι B Viki Kats Stauros Sig Σπυρος Μαρκιδης
Extreme τυπου σωληνοτων κλπ
Ομαδαρχης @katsulas
Πλοηγος Μακρινος Πανος Evangelos Angelou βοηθος Makis Taramigos Dhmhtrhs Hall Pinokio
Στον Κοσμα Αιτωλο
Υπευθηνοι

imitris Karapasvantis Μανωλης Ζαφειριου
Βοηθοι Giannis Agouridas
Τσαλμάς Γιάννης @Σαρρης Γιαννης Panagiotis Kasimatis Γιάννης Σωτηρίου Dimitris Nomikos B
Προφανως βλεπετε οτι υπαρχουν και αρκετοι που δεν εχετε μπει !Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορρειτε να βοηθησετε και παντου !!Η ποιο πανω λιστα ειναι ο βασικος πυρηνας ολοι οι υπολοιποι μπορειτε να βοηθησετε ειτε στις ομαδες ειτε στο ΚΟΣΜΑ Αιτωλο κατι που πλεον μπορουν οι ομαδαρχες να απευθηνονται στα μελη που δεν ειναι εγκεγκραμενα στην λιστα και αντιθετα!!Και να ξεκαθαρισω και κατι τελευταιο!Σκοπος μας δεν ειναι η οδηγικη μας απολαυση για την συγκεκριμενη ημερα αλλα η βοηθεια προς το καλυτερο καλο για να περασουν ολοι οι φιλοξενουμενοι καλα οπως θα καναμε σε μια γιορτη που θα καναμε σπιτι μας!!Αυτα και καλα να περασουμε!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)