Περι off-road και όχι...

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό Mitsos-Feroza » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:39 pm

f_tasos έγραψε:Σε ολους μας αρεσει το κατι παραπανω αλλα μπορει καποιοι απο εμας να μην ειναι καλοι οδηγοι αλλα και τα αυτοκινητα τους να μην υποστηριζουν το κατι παρα πανω.

7/10 που πανε στα βουνα ΔΕΝ ξερουνε τις πραγματικες δυνατοτητες τους των αυτοκινητων τους.... :lol: :lol:

f_tasos έγραψε:Αν εγω αποφασιζα να παω σε κατι πιο extreme σιγουρα το λιγοτερο που θα εκανα εκτος των ζημιων μου θα ηταν να καθυστερω τους αλλους αλλα και να τους βαζω σε περιπετειες οπως στο να με ξεκολλανε καθε λιγο και λιγακι!

Μπορει ναι.... αλλα γι αυτο ειμαστε δω,
Μπορει κ οχι.....

f_tasos έγραψε:Οποτε χαρακτηρισμος σε βολτες και εκδρομες καλυτερα!
Συμφωνω το εχω πει κ το κανω συνεχεια..... το θεμα ειναι ομως οτι ειναι δυσκολος ο χαρακτηρισμος, αναγκαζεσαι να βαλεις περιορισμους στα αμαξια κ μετα γινεσαι κακος.....
Mitsos-Feroza

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:48 pm

Mitsos-Feroza έγραψε:..... το θεμα ειναι ομως οτι ειναι δυσκολος ο χαρακτηρισμος, αναγκαζεσαι να βαλεις περιορισμους στα αμαξια κ μετα γινεσαι κακος.....

Καλυτερα να γινεις κακος απο το να προκυψουν απροοπτα και ζημιες και να ταλαιπωρηθει και να στενοχωρηθει ολη η παρεα η οποια εχει ως σκοπο να περασει καλα!!! :wink:
Ex-member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:54 pm

Jim x-treme GV Super16 έγραψε:
Mitsos-Feroza έγραψε:..... το θεμα ειναι ομως οτι ειναι δυσκολος ο χαρακτηρισμος, αναγκαζεσαι να βαλεις περιορισμους στα αμαξια κ μετα γινεσαι κακος.....

Καλυτερα να γινεις κακος απο το να προκυψουν απροοπτα και ζημιες και να ταλαιπωρηθει και να στενοχωρηθει ολη η παρεα η οποια εχει ως σκοπο να περασει καλα!!! :wink:
σωστοτατος! Εγω μαζι σου! Πιο πολυ θα με πειραζε το συνεργειο την επομενη μερα!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό Mitsos-Feroza » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:58 pm

Μεγαλη συζητηση ανοιξαμε αλλα καλο ειναι να μαθαινουνε οι νεοι.....
Εγω μπορω να βαλω περιορισμους στα αμαξια, αλλα δεν μπορω να ξερω/ να κρινω η να βαλω περιορισμους στην ικανοτητα του καθενος στο off road.

Για μενα επισης ειναι ποιο επικινδυνος καποιος που οδηγει ενα αμαξι με ενα σκασμο πραγματα κ δεν ξερει πως να το περασει απο καπου, παρα καποιος ο οποιος δοκιμαζει με το μαμα. Ο πρωτος θα σταματησει νωρις αναγκαστικα αν ειναι κουλος.... ο δευτερος δεν ξερεις μεχρι που μπορει να τον φτασει το αμαξι κ τι βλακεια μπορει να κανει μετα....
Επισης εχω δει μαμα αμαξια να κατεβαινουνε σε ρεματιες κ θηρια να κολλανε στο "ισιωμα"....

Κατα συναιπεια δεν ειναι σωστο απο την μια να αφησω να ερθεις μαζι εσυ (εσυ-παραδειγμα λεμε) με το αμαξι που εχες αγορασει κ δεν εχεις πατησει ποτε χωμα, κ να αποκλεισω πχ τον Αχιλλεα επειδη εχει μαμα αμαξι αλλα εχει κανει ΑΠΕΙΡΑ εκτος δρομου....

Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να διαλεξω τον οδηγο σε μια παρεα κ οχι τοσο το αμαξι. Τις μισες φορες που "σταματαει" κ θελει βοηθεια ενα αμαξι γινεται απο λαθος χειρισμο του οδηγου κ οχι ανικανοτητα του αυτοκινητου...

Αν ομως δοκιμασω να διαλεξω τον οδηγο στην παρεα μου, εκει να δεις ποσο κακια θα γινω!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Φιλικα παντα .... κουβεντα κανουμε.....
Mitsos-Feroza

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 3:04 pm

Αρα αυτο που μπορω εγω να βλαλω ως συμπερασμα ειναι οτι ο συνδιασμος ενος καλου και εμπειρου οδηγου μαζι με ενα βελτιωμενο αμαξι μπορουν να σε φτασουν πολυ μακρυτερα απο καποιον που διαθετει το ενα απο τα δυο!!! 8) 8) 8)
Ex-member

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 3:26 pm

f_tasos έγραψε:ρε παιδια για να μην παρεξηγιομαστε και λεγονται διαφορα ποιος μιλησε για διαδρομη off road στην συγκεκριμενη περιπτωση??? την διαδρομη την ειχε ξανακανει προσφατα ο μωραιτης και ονομαστικε σαν light διαδρομη. αφου του ειπα απο την αρχη οτι εχω μαμα λαστιχα ακομα και μου ειχε πει οτι δεν παιζει προβλημα! μια χαλαρη βολτουλα πηγαμε με ωραια παρεα σε ενα κρυμενο τοπιο που δεν φανταζεται κανεις οτι υπαρχει διπλα μας! εξ αρχης ξεραμε οτι θα πιουμε το καφεδακι μας και θα κανουμε την βολτα μας! δεν ειναι απαραιτητο οτι παμε μια βολτα για να σπασουμε τα αμαξια μας! ασε που πολλοι στο club αν οχι οι περισσοτεροι εχουν αυτοκινητα μαμα! αυτα και απο εμενα.....

η ''παρεξηγηση'' ξεκινησε απο παρερμηνια των γραφωμενον μου.
εσεις ξερατε τι θα συναντησετε,εγω ειχα μεινει στα παλια.

καλα κανατε,και πηγατε εκει που πηγατε,αφου εισαστε ικανοποιημενοι με αυτο που κανετε.

το οτι καποιος εχει μαμα αμαξι δεν λεει απολυτος τιποτα.αφενως και γω με μαμα αμαξι ξεκινησα,οπως και σχεδον ολος ο κοσμος.αυτο ομως σε καμια περιπτωσει δεν συμαινει οτι το αμαξι δεν παει.εχω δει αμαξια να πηγαινουν τελειως μαμα,σε μερη που και να το βλεπετε δεν θα το πιστευατε.ξερετε γιατι;γιατι το αμαξι κανει οτι του πει ο ΟΔΗΓΟΣ.

κανεις δεν ειπε σε κανεναν να σπασει το αμαξι του.

καλο θα ειναι να διαβαζονται και τα προηγουμενα ποστ να μην γραφουμε συνεχεια τα ιδια.
extractor

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 3:30 pm

f_tasos έγραψε:Οποτε χαρακτηρισμος σε βολτες και εκδρομες καλυτερα!

αυτο το ειπα εξ αρχης.ποτε δεν εκρινα αυτο που κανατε.
στην τελικη αν εσεις ειστε ικανοποιημενοι εμενα μου περισευει.
extractor

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 3:39 pm

επισης μπορει για καποιους η οδηγηση εκτος δρομου (κυριολεκτικα) να φαινεται ''βουνο'' (χαχα ταιριαζει κιολας),το θεμα ειναι οτι αν ειναι μια παρεα που δεν εχουν μαθει να κινουνται σε ασχημα τεραιν,γιατι πολυ απλα κανεις δεν τους το εδειξε τοτε λογικο ειναι να μην μπρουν να δεχτουν οτι και ενα μαμα αμαξι υπο την σωστη καθοδηγηση μπορει να παει σχεδον παντου.η διαφορα ειναι οτι ενας εμπειρος θα ο κανει πιο γρηγορα και χωρις καθοδηγηση ειδηκα αν εχει βελτειωμενο αμαξι.
οποτε το ακραιο ειναι σχετικο,και για το λογου του αληθες,ειμαι διατεθιμενος και εγω,αλλα πιστευω και η δημητρα,καποιοι οι οποιοι θελουν το κατι παραπανω,να ερθουν σε μια βολτα,μαζι με την δημητρα ωστε να δουν τι μπορουν να κανουν τα αμαξια τους,πρωτα απ'όλα με την δικη τους αντιληψη και σαν δικη μας βοηθεια τα ματια απ'εξω απο το αμαξι για ασφαλεια και 2η γνωμη για το πως μπορει να περασει ενα εμποδιο.
ο οδηγος ομως και η αντιληψη αυτου ειναι το Α&Ω!!
extractor

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Ιούλ 07, 2009 4:17 pm

extractor έγραψε:επισης μπορει για καποιους η οδηγηση εκτος δρομου (κυριολεκτικα) να φαινεται ''βουνο'' (χαχα ταιριαζει κιολας),το θεμα ειναι οτι αν ειναι μια παρεα που δεν εχουν μαθει να κινουνται σε ασχημα τεραιν,γιατι πολυ απλα κανεις δεν τους το εδειξε τοτε λογικο ειναι να μην μπρουν να δεχτουν οτι και ενα μαμα αμαξι υπο την σωστη καθοδηγηση μπορει να παει σχεδον παντου.η διαφορα ειναι οτι ενας εμπειρος θα ο κανει πιο γρηγορα και χωρις καθοδηγηση ειδηκα αν εχει βελτειωμενο αμαξι.
οποτε το ακραιο ειναι σχετικο,και για το λογου του αληθες,ειμαι διατεθιμενος και εγω,αλλα πιστευω και η δημητρα,καποιοι οι οποιοι θελουν το κατι παραπανω,να ερθουν σε μια βολτα,μαζι με την δημητρα ωστε να δουν τι μπορουν να κανουν τα αμαξια τους,πρωτα απ'όλα με την δικη τους αντιληψη και σαν δικη μας βοηθεια τα ματια απ'εξω απο το αμαξι για ασφαλεια και 2η γνωμη για το πως μπορει να περασει ενα εμποδιο.
ο οδηγος ομως και η αντιληψη αυτου ειναι το Α&Ω!!
σωστος! Εμενα ας πουμε εκτος της δημητρας σε πολυ light κατασταση δεν μου εδειξε κανεις πως μπορω να αντιμετωπισω μια κατασταση λιγο πιο off road με αποτελεσμα να μην πηγαινω και να το βλεπω "βουνο" οπως ειπες πριν. Τωρα σιγουρα ο οδηγος ειναι ο πρωτευων και το αυτοκινητο ο δευτερευων παραγοντας!
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 6:12 pm

χαιρομαι που το βλεπεις ετσι τασο,γιατι αλλωστε ετσι ειναι.
λιαν συντομος θα κανονησουμε μια βολτα που θα ειναι και ''εκπαιδευτικου χαρακτηρα ωστε να μαθουνε καποιοι ισως λιγο καλυτερα τις δυνατοτητες ιδιων και οχηματων τους. :wink:
extractor

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Ιούλ 07, 2009 6:24 pm

ok
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:30 pm

extractor έγραψε:χαιρομαι που το βλεπεις ετσι τασο,γιατι αλλωστε ετσι ειναι.
λιαν συντομος θα κανονησουμε μια βολτα που θα ειναι και ''εκπαιδευτικου χαρακτηρα ωστε να μαθουνε καποιοι ισως λιγο καλυτερα τις δυνατοτητες ιδιων και οχηματων τους. :wink:

Εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο θα το ήθελα με τα χιόνια 8)
Αναμένω
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:38 pm

teroulas έγραψε:Εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο θα το ήθελα με τα χιόνια 8)
Αναμένω

Εδω ειμαστε , δεν χανομαστε!!! 8) 8) 8)
Ex-member

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:16 pm

teroulas έγραψε:Εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο θα το ήθελα με τα χιόνια 8)
Αναμένω

και'γω.
το σι μπι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
extractor

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:17 pm

αμα θελετε μπορουμε να κανονησουμε απο τωρα μια 1η δοκιμη για την αλλη κυριακη.... :shock: :shock: :shock:
extractor

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες