ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:23 am

Σε ένα ιατρικό συνέδριο…

‘Ενας Ισραηλίτης γιατρός λέει:
- Η ιατρική στο Ισραήλ είναι τόσο προχωρημένη που εμείς βγάζουμε τους όρχεις από ένα άτομο, τους βάζουμε σε ένα άλλο και σε 6 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!

Ένας Γερμανός γιατρός λέει:
- Αυτό δεν είναι τίποτα. Στη Γερμανία βγάζουμε μέρος από τον εγκέφαλο ενός ατόμου, το βάζουμε σε ένα άλλο και σε 4 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!

Ένας Ρώσος γιατρός πηγαίνει στο βήμα και λέει:
- Ούτε αυτό είναι τίποτα. Στη Ρωσία η ιατρική είναι τόσο ανεπτυγμένη που βγάζουμε τη μισή καρδιά από ένα άτομο, τη βάζουμε σε ένα άλλο και σε 2 εβδομάδες και οι δύο ψάχνουν για δουλειά!

Ακούγοντας όλα αυτά ο Έλληνας γιατρός απαντάει:
- Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες! Είστε όλοι πολύ πίσω! Εμείς στην Ελλάδα πήραμε ένα άτομο χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και δίχως όρχεις, τον κάναμε πρωθυπουργό και τώρα… όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά!!!
Ïé áíüçôïé êáé ïé Ýîõðíïé åßíáé áâëáâåßò. ÂëÜðôïõí ìüíï ïé ìéóïçëßèéïé êáé ïé çìéìáèåßò. ÃÊÁÉÔÅ..........

SoReNtO ìå óõíïäçãï ôçí Åëåíéôóá êáé ïëá ôá õðïëïéðá ìáìá!!!!!
Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:27 am

Σε ένα συνέδριο γιατρών ένας άντρας και μια γυναίκα κοιτάζονται επίμονα. Ο άντρας της προτείνει να πάνε για δείπνο και αυτή δέχεται. Στο εστιατόριο αυτή ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Μετά το φαγητό, το ένα φέρνει το άλλο και το ζευγάρι βρίσκεται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.
Καθώς ζεσταίνονται τα πράγματα, αυτή διακόπτει, ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Αφού έγινε ό,τι έγινε, η γιατρός σηκώνεται, ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Όταν γύρισε ο γιατρός της λέει:
- Βάζω στοίχημα ότι είσαι χειρουργός.
- Ναι, πώς το κατάλαβες;
- Εύκολο, επειδή πλένεις συνεχώς τα χέρια σου.
Μετά αυτή του λέει:
- Βάζω στοίχημα ότι είσαι αναισθησιολόγος.
- Ναι, πώς το κατάλαβες;
- Δεν αισθάνθηκα τίποτα!
Ïé áíüçôïé êáé ïé Ýîõðíïé åßíáé áâëáâåßò. ÂëÜðôïõí ìüíï ïé ìéóïçëßèéïé êáé ïé çìéìáèåßò. ÃÊÁÉÔÅ..........

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:30 am

Μια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει καθώς είχαν σπάσει τα νερά της.

- Όνομα πατρός… ρωτάει η νοσοκόμα.
- Ααα.., ξέρετε είμαι μόνη μου, απαντά η κοπέλα.

Μετά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, γεννά τελικά η κοπέλα και όταν συνέρχεται από τη νάρκωση βλέπει από πάνω της τη νοσοκόμα.
- Συγχαρητήρια, μόλις γεννήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι, λέει η νοσοκόμα. Μόνο που…
- Μόνο που τί; ρωτά ανήσυχη η κοπέλα.
- Εεεε… να το αγοράκι είναι μαύρο ενώ εσείς είστε λευκή, λέει η νοσοκόμα.
- Ααα… ναι, λέει η κοπέλα. Πριν γεννήσω είχα παίξει σε μία τσόντα για να βγάλω λεφτά και ο πρωταγωνιστής ήταν μαύρος. Έτσι εξηγείται. Μην ανησυχείτε…
- Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη κοπέλα μου… Υπάρχει και κάτι άλλο. Το μωρό είναι ξανθό…
- Ναι, στην τσόντα που έπαιξα, υπήρχε και ένας Σουηδός, προσθέτει η κοπέλα…
- Ποπό… Συγνώμη που σου φέρνω σε δύσκολη θέση κοπέλα μου. Υπάρχει και κάτι άλλο όμως… Το παιδί έχει σκιστά μάτια….
- Ναι… πράγματι. Στην τσόντα υπήρχε και ένας Κινέζος…
- Ωωωωωω, συγνώμη για την αδιακρισία μου κοπέλα μου, λέει η νοσοκόμα. Αλλά σίγουρα θα θέλεις να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου, έτσι δεν είναι…;

Φεύγει η νοσοκόμα και επιστρέφει με το μωρό στην αγκαλιά… Δίνει το μωρό στην κοπέλα και τότε το μωρό αρχίζει να κλαίει…

- Ουφ… τώρα ησύχασα, λέει με ανακούφιση η κοπέλα…
- Γιατί, τι συμβαίνει; ρωτάει απορημένη η νοσοκόμα.

Και η κοπέλα:
- Εεεε να… Με όλα αυτά, περίμενα ότι θα γαβγίζει….

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:30 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ex-member

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:35 am

tsalapetinitsa έγραψε:Σε ένα ιατρικό συνέδριο…

‘Ενας Ισραηλίτης γιατρός λέει:
- Η ιατρική στο Ισραήλ είναι τόσο προχωρημένη που εμείς βγάζουμε τους όρχεις από ένα άτομο, τους βάζουμε σε ένα άλλο και σε 6 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!

Ένας Γερμανός γιατρός λέει:
- Αυτό δεν είναι τίποτα. Στη Γερμανία βγάζουμε μέρος από τον εγκέφαλο ενός ατόμου, το βάζουμε σε ένα άλλο και σε 4 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!

Ένας Ρώσος γιατρός πηγαίνει στο βήμα και λέει:
- Ούτε αυτό είναι τίποτα. Στη Ρωσία η ιατρική είναι τόσο ανεπτυγμένη που βγάζουμε τη μισή καρδιά από ένα άτομο, τη βάζουμε σε ένα άλλο και σε 2 εβδομάδες και οι δύο ψάχνουν για δουλειά!

Ακούγοντας όλα αυτά ο Έλληνας γιατρός απαντάει:
- Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες! Είστε όλοι πολύ πίσω! Εμείς στην Ελλάδα πήραμε ένα άτομο χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και δίχως όρχεις, τον κάναμε πρωθυπουργό και τώρα… όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά!!!

Πανεξυπνο!!! 8) 8) 8) 8)

Με αυτο το ανεκδοτο δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις ή να κλαψεις, διοτι απο τη μια ειναι χιουμοριστικο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ενω απο την αλλη περιγραφη δυστυχως την κατασταση!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ex-member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:37 am

Συναντιούνται ένα Σάββατο πρωί στο δρόμο δυο φίλοι. Λέει ο ένας:
- Καλημέρα Νίκο, τί κάνεις; Πού πας;
- Όλα καλά ρε Δημήτρη. Να, γυρνάω από τα μαγαζιά. Πήρα για τη γυναίκα μου δώρο μια Porsche και μια Ferrari! Άμα δεν της αρέσει η Porche, να πάρει τη Ferrari! Εσύ τι κάνεις;
- Κι εγώ γυρνάω από τη λαϊκή! Πήρα για τη γυναίκα μου δώρο ένα ζευγάρι παντόφλες και ένα δονητή… Άμα δεν της αρέσουν οι παντόφλες… να πάει να γαμ@%%….!

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:38 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν σε προλαβαινω!!! Πρεπει να εχεις χτυπησει φλεβα!!! 8) 8) 8)
Ex-member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:40 am

Ο σύζυγος είναι πολύ θεοσεβούμενος, θεοφοβούμενος και έχει προστάτη του τον Άγιο Νικόλαο.
Μιά μέρα ξεκινά για επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη και η σύζυγός του, βρίσκει ευκαιρία να φέρει στο σπίτι όχι ένα, όχι δύο… αλλά τρεις γκόμενους!
Ο πρώτος έρχεται με μία σαμπάνια, ο δεύτερος με ένα κουτί γλυκά και ο τρίτος ο καρμίρης δε φέρνει τίποτα. Αρχίζουν τα προκαταρκτικά και ξαφνικά ακούγονται τα κλειδιά στην πόρτα. Ήταν ο σύζυγός της!
Μέχρι να προλάβει να φτάσει στην κρεβατοκάμαρα ο κερατάς, η κυρία χώνει τους εραστές, μαζί με τη σαμπάνια και τα γλυκά, στη ντουλάπα.
Ο σύζυγος τη βλέπει ημίγυμνη, απορεί αλλά της εξηγεί ότι ο Άγιος Νικόλας δεν τον άφησε να κάνει το ταξίδι και εξέδωσε απαγορευτικό λόγω κακοκαιρίας.
Η κυρία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και του λέει ότι ο Άγιος της έστειλε κι εκείνης μήνυμα…
Της είπε μάλιστα να τον περιμένει για να κάνουν έρωτα.
Ο σύζυγος τσιμπάει, αρχίζει να χαμουρεύεται με την καλή του και μετά από λίγο η κυρία λέει:
- Αχ άγιε μου Νικόλα, να είχα μία σαμπάνια να την πιω με τον αντρούλη μου!
Αμέσως ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ο πρώτος γκόμενος με μία σαμπάνια στο χέρι και λέει:
- Εκ του αγίου Νικολάου… Ορίστε η σαμπάνια σας.
Τους σερβίρει τη σαμπάνια και φεύγει άνετος.
Ο σύζυγος σταυροκοπιέται,ευχαριστεί τον άγιο και συνεχίζει να χαμουρεύεται με την καλή του.
Μετά από λίγο η κυρία ζητάει και γλυκά από τον άγιο, οπότε ανοίγει η πόρτα της ντουλάπας, εμφανίζεται ο δεύτερος γκόμενος με τα γλυκά και λέει:
- Εκ του αγίου Νικολάου… Ορίστε τα γλυκάκια σας!
Ο σύζυγος ξανασταυροκοπιέται, ευχαριστεί τον προστάτη άγιό του και συνεχίζει το χαμούρεμα.
Περνά λίγη ώρα, το έχουν κάνει, η κυρία έχει ανάψει τσιγάρο, ο σύζυγος κοντεύει να αποκοιμηθεί, τον τρίτο στην ντουλάπα τον έχουν ξεχάσει, οπότε… ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ένας μαντράχαλος και λέει:
Eκ του αγίου Νικολάου. Επειδή σε πέντε λεπτά κλείνουμε, θέλετε τίποτε άλλο;

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:44 am

Ήταν ένα ζευγάρι παντρεμένοι πολλά χρόνια. Το έκαναν κάθε μέρα αλλά η γυναίκα παραπονιόταν στον άντρα ότι βαρέθηκε τις ίδιες στάσεις. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.

Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:

- Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Έχω τρελά σχέδια για απόψε… Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του ξυλουργού!

Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Έρχεται ο άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι… το κάνουν… τελειώνουν και γυρνάει ο άντρας προς τη γυναίκα:

- Σου άρεσε;

Κι η γυναίκα:
- Μα άντρα μου… πάλι τα ίδια κάναμε! Ποιά στάση του ξυλουργού μου έλεγες;
- Καλά μωρή! Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες;

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:48 am

Κάποιος κάθεται στο μπαρ του αεροδρομίου της Ατλάντα, κι εκεί προσέχει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται δίπλα του. Σκέφτεται: «Πω πω, κουκλάρα, πρέπει να είναι αεροσυνοδός. Αλλά σε ποιά εταιρία;»
Ελπίζοντας να σπάσει τον πάγο, σκύβει στο πλάι και ψιθυρίζει το σλόγκαν της Delta: «Love to fly and it shows.»

Εκείνη τον καρφώνει με ένα παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός σκέφτεται «Σκατά, δεν δουλεύει για τη Delta». Λίγο αργότερα, θυμάται το σλόγκαν της American Airlines και της λέει «Something special in the air.»

Εκείνη τον κοιτάζει με το ίδιο παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός ξεγράφει και την American Airlines. Αμέσως μετά δοκιμάζει το σλόγκαν της United Airlines: «I would really love to fly your friendly skies.»

Αυτή τη φορά η γυναίκα γυρνάει και του απαντάει: «What the f*ck do you want?»

Εκείνος χαμογελάει, και κάθεται κανονικά στην καρέκλα του και λέει… «Ααααα, τώρα κατάλαβα Olympic Airways.»

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:49 am

tsalapetinitsa έγραψε:Ήταν ένα ζευγάρι παντρεμένοι πολλά χρόνια. Το έκαναν κάθε μέρα αλλά η γυναίκα παραπονιόταν στον άντρα ότι βαρέθηκε τις ίδιες στάσεις. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.

Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:

- Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Έχω τρελά σχέδια για απόψε… Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του ξυλουργού!

Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Έρχεται ο άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι… το κάνουν… τελειώνουν και γυρνάει ο άντρας προς τη γυναίκα:

- Σου άρεσε;

Κι η γυναίκα:
- Μα άντρα μου… πάλι τα ίδια κάναμε! Ποιά στάση του ξυλουργού μου έλεγες;
- Καλά μωρή! Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!! Εχω πεθανει στα γελια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ex-member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:51 am

8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:53 am

Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους. Λέει η πρώτη:
- Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ. Και δείχνει τον καρπό της.
- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της.
- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλησα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ. Και δείχνει τον ώμο της.

Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λεει:
- Κορίτσια… καλό παιδί να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι!

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό tsalapetinitsa » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:55 am

Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει:
- Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον παράδεισο.
Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας:
- Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε.

Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, ρωτάει ο διάβολος.

Ο Αμερικάνος σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει:
- Θα χρησιμοποιήσω αυτή την πέτρα! Είμαι έτοιμος!
Σηκώνει ο διάβολος το μαστίγιο, χτυπάει μια και φεύγει η πέτρα. Χτυπάει δεύτερη και ουρλιάζει σαν τρελός ο Αμερικάνος, οπότε χάνει την ευκαιρία να πάει στον παράδεισο.

Στη συνέχεια ήταν σειρά του Ινδού.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, τον ρωτάει ο διάβολος.
- Τίποτα, λέει ο Ινδός. Έκανα πενήντα χρόνια γιόγκα και δε νιώθω καθόλου πόνο!

Στο πρώτο χτύπημα ο Ινδός ήταν ατάραχος. Στο δεύτερο έκανε κάποιους μορφασμούς και στο τρίτο χτύπημα λίγο περισσότερους. Αλλά δεν έβγαλε κουβέντα από το στόμα του!

- Να πάρει, λέει ο διάβολος, πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν, είσαι ελεύθερος
να πας στον παράδεισο. Το αξίζεις.
- Όχι, λέει ο Ινδός. Θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας τη βγάζει καθαρή. Θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
- Εντάξει, μείνε να βλέπεις, του λέει ο διάβολος.

Έρχεται λοιπόν η σειρά του Έλληνα και τον ρωτάει:
- Εσύ τί θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα;
Και απαντάει ο Έλληνας:
- Τον Ινδό!

Άβαταρ μέλους
tsalapetinitsa
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Τρί Ιούλ 07, 2009 3:03 pm

Βιβη, η γραμματεια σου σκιζει! :D
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

cb: Όχι

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
gi@nn@kis Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am καλημερα!!!
antonis1627 Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
arahova Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 6:53 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 06, 2025 6:06 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 10:46 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
Nikola Tenv Δευτ Μάιος 05, 2025 10:39 am Καλημέρα , καλή εβδομάδα
arahova Δευτ Μάιος 05, 2025 10:28 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 6:44 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες