Καλησπέρα σε όλους .Έχω ένα new grand vitara 1.6 .2006 . το αμάξι μέσα στην πόλη δουλεύει φυσιολογικά τα βεντιλατερ ανοίγουν και κλείνουν κανονικά, κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία.
Βγαίνω στην εθνική με α/c και πηγαίνω 4000 στροφές φυσιολογικά. όταν βγω στην έξοδο την εθνικής και σταματήσω σε φανάρι η σε κίνηση .
1) μου κόβει το α/c
2) ανεβάζει θερμοκρασία
Την πρώτη φορά που μου το έκανε ανέβαζε θερμοκρασία στα κόκκινα και έσβησα το μοτέρ και έβαλα καλοριφέρ . όταν άνοιξα το καπό είχε πάταξε νερά από το παγούρι του ψυγείου, και τα βεντιλατερ δουλεύανε κανονικά,
μετά από 5 λεπτά η θερμοκρασία επανήρθε στα φυσιολογικά, ξεκίνησα και δεν ξανά ανέβασε η θερμοκρασία .
Την δεύτερη φορά εθνική οδό πάλη με α/c 4000 στροφές, βγάνονταν στην έξοδο, κόβει το α/c , ανεβάζει θερμοκρασία άλλα όχι στα κόκκινα δεν σβήνω μοτέρ ανοίγω το κάπο τα βεντιλατερ δουλεύανε . Ανοίγω το καλοριφέρ και παρατηρώ ότι δεν βγαίνουνε καυτό αέρα οπός θα έπρεπε άλλα χλιαρό το αφήνω 10 λεπτά να δω αν θα την ρήξη ( με αναμένω μοτέρ ) δεν την ρίχνει ώμος .Οταν έσβησα το μοτέρ και γύρισα το κλειδι και το καλοριφέρ έβγαλε καυτό αέρα και η θερμοκρασία έπεσε μέσα σε μερικά λεπτά . Ξεκίνησα δεν μου το ξανάκανε .
Αυτό μου το κάνει μόνο με α/c χωρίς α/c δεν μου το κάνει.
πριν ένα χρονιά άλλαξα ψυγείο και από τότε καθαρίζω το ψυγείο 1 φορά το χρόνο.