Αν και είναι παράξενες ώρες (λογο τον εξελίξεων που βλέπουμε ) επιστρέφω για να ενημερώσω το θέμα για το τι έγινε τελικά .
Για αρχή να ξανααναφερω το θέμα ήταν το ενα μοτέρ του βεντιλατέρ που απεβίωσε , η βάση που ήταν σπασμένη σε κάποια σημεία και η ασφαλειοθήκη αριστερά στην πλεξούδα . Αρχικά ο ηλεκτρολόγος είχε πει οτι η ασφαλειοθήκη πάει μαζί με την πλεξούδα (δεν δίνει ανταλλακτικό η suzuki ) με μεγάλο κόστος προφανώς (600Ε ) και μου έλεγε οτι θα το λύσει με εξωτερική ασφάλεια τσονταρισμενη και γενικά δεν έβρισκε μεταχ βεντιλατερ .
Η suzuki Πάλι που είχε κάνει την αρχική αυτοψία ήθελε κάπου 265Ε μονο για το ενα μοτερ (δεν υπήρχε Ελλάδα ) και 140Ε για την βάση-πλαίσιο (που δένουν πάνω τα μοτερ ,οι φτερωτές και το ψυγείο ) + εργατικα , για την ασφαλειοθήκη δε, δεν ενημερώθηκα ποτέ καθώς την βρήκε με μια ασφάλεια καμμένη ο ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων που το πήγα μετά (έγινε παρουσία μου ο έλεγχος θεωρώ πως ηταν καμμένη και οταν το έλεγξε η suzuki ) και δεν με είπα κάτι απο την suzuki στην Αλίμου
κατόπιν αναζήτησης μια λύσης που θα κρατήσει το κόστος σε λογικά επίπεδα (για μια βάση και 1 μοτερ +400Ε δεν τα λες λίγα) και μετά απο μερικούς συνεργιατζίδες που βαριούνται να δουλέψουν απο οτι κατάλαβα (ακουσα διάφορα κουφά μπορώ να πω και μάλιστα απο κάποιους suzukαδες ) βρέθηκε ενα συνεργείο που ήθελε να ασχοληθεί (του
Βασίλη Καρακουλάκη στου Ζωγράφου ), κατόπιν ψαξίματος απο μέρους τους αποκαλύφθηκε πως η ασφαλειοθήκη υπήρχε σαν ανταλλακτικό (κάπου στα 60Ε καινούργια απο τον αντιπρόσωπο ) , μετά απο ψάξιμο βρέθηκε και μεταχ. ψυγείο κομπλέ (2 βεντιλλατέρ βάση φτερωτές -ψυγείο ) απο τον Ρούσσο στα 230Ε .
ετσι το αυτοκίνητο επισκευάστικε αρκετά οικονομικά ( 290 + εργατικά )και μου έμεινε καβάτζα 1 ψυγείο , το 1 μοτερ ω και 2 φτερωτές (η βάση είναι με σπασιματάκια δεν την μετράω

)
Σχετικά με την αντιπροσωπία και τηνν απογοήτευση μου απ οαυτήν (που την ξαναδοκίμασα μετά απο χρονια ):
Παράλληλα με την βλάβη στο grand vitara το δεύτερο αυτοκίνητο στην οικογένεια (suzuki baleno του 97 ) μετά απο πέρασμα στον αντιπρόσωπο και γενικό έλεγχο (οπως έιχε περάσει και το NGV ) άλλαξαν μεταξύ άλλων προληπτικά τον ιμάντα του υδραυλικού αλλα τον πέταξε μετά απο 3 βδομάδες (το αυτοκίνητο δεν εκανε χιλιόμετρα παρα ελάχιστα αυτο το διάστημα ) .Μετα αφου ξαναπήγα ενημερώθηκα οτι η τροχαλία στροφάλου χρήζει αλλαγής γιατί οπως λενε πέταξε τη λαστιχένια τσιμούχα (το γιατί δεν την είδαν την πρώτη φορά ποτε δεν έμαθα ) με κόστος κάπου στα 140Ε (μινι εγκεφαλικό επαθα) .Αν και δε το αμάξι ηταν σβηστό είδα να εξέχει ενα ελαστικό δαχτυλίδι .
Αφου το πάγωσα και αυτό (δεν είχα 140Ε ) και οταν το πήγα και αυτό στον Βασίλη είδαμε οτι με αναμμένη την μηχανή έκανε οκτάρια (αν και δεν μου είπε κάτι για την αντιπροσωπία ο άνθρωπος εγώ νομίζω οτι θα έπρεπε να το δουν αφού άλλαξαν ιμάντα έβγαζε ματι )
Ο βασίλης βρήκε μέσω τις auto green recycle (δύσκολα το βρίσκεις αλλα εχει πολλά καλούδια ) την τροχαλία με 10Ε και παρέα με ενα ιμάντα 12Ε + εργατικά το έφτιαξε και αυτό ( τυχερός που βρήκε μεταχ τροχαλία αλλα και μεγάλη διαφορά απο τα 140Ε τις αντιπροσωπίας για παλιό αυτοκίνητο )
Εδω επιτρέψτε μου να αναφέρω μιας και έμεινα ευχαριστημένος οτι ο Βασίλης που τα έφτιαξε φάνηκε οτι δεν βαριέται και ασχολείται , έριξε και μια γενική ματιά μου έσφιξε και το ενα ακρομπαράκι (αν δεν μπερδεύομαι ετσι λεγετε πέρασε μια εβδομάδα δεν θυμάμαι ) που είχε λασκάρει (ακουγόταν ενα τακ τακ στις λακούβες εδω και 2 βδομάδες , πως ξέσφιξε δεν ξέρω ) απο το NGV έκανε και ενα γενικό έλεγχο μήπως είναι τίποτα λάσκα και στα 2 αυτοκίνητα .
Το πλαστικό αεραγωγό που λείπει (απο μπροστά αριστερά και κάτω στ φανάρι απο μέσα )δεν κατάφερα να τον βρω εαν κάποιος έχει κάποια ιδέα ή φωτογραφία για το πως είναι ας ενημερώσει
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ και ευχαριστώ για την βοήθειά σας , να είμαστε όλοι/ες ακλά
φιλικά Πάνος